Călătoreşti în funcție de cum vrei să te simți

Atena. Foto: PR

Travelmood.ro, o platformă 100% made in România, a fost construită pornind de la ideea că e important să călătoreşti în funcție de cum vrei să te simți şi de ceea ce îți doreşti să experimentezi.

Pornind de la aceste elemente, poți avea călătoriile pe care ți le dorești cu adevărat şi care devin memorabile. Platforma propune 7 stări de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare şi romantic. 

În funcție de starea ta și de ce şi îți doreşti să vizitezi, echipa travelmood.ro îți propune cele mai interesante tururi de vizitare pentru care se pot face rezervări on-line. De la activități pentru petrecerea timpului în doi, la excursii de o zi, dar şi la tururi care se pot desfăşura pe o perioadă de 2-3 săptămâni.

Zanzibar. Foto: PR

Pentru orice travel mood pe care îl încerci atunci când îți programezi o vacanță, echipa Travelmood.ro a gândit câte o secțiune pe site, în care găseşti aproape toate informațiile de care ai nevoie în călătoria ta, departe de “etichetele” care se pun anumitor oraşe sau locuri din lumea asta mare şi frumoasă. 

 

Platforma a fost gândită în primul rând pentru a inspira cititorii să descopere destinații noi, iar pe cele deja cunoscute, să le exploreze în funcție de starea fiecărei perioade pe care o trăiesc de-a lungul anilor.

Pe site vei găsi idei şi recomandări pertinente de călătorie, experiențe de călătorie selectate de globe-trotterii de profesie, oferte de cazare, închirieri auto, circuite, zboruri, posibilitatea de a rezerva tururi ghidate deosebite on-line, direct de la parteneri, astfel economisind timp prețios. 

Învârte globul şi opreşte-l! Și apoi povesteşte-ne cum a fost.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*