“Walk with Me”, proiecție unică la Cinematograful Elvira Popescu

Documentarul “Walk With Me”, regizat de către Marc J. Francis și Max Pugh va fi proiectat o singură dată, la cinematograful  Elvira Popescu, în data de 11 iunie, de la orele 18:00.

Benedict Cumberbatch este naratorul filmului care urmărește viața călugărițelor și călugărilor budiști Zen de la mănăstirea Plum Village din sudul Franței. Aceștia studiază împreună cu Thich Nhat Hanh, călugarul budist în vârstă de 91 de ani, nominalizat la Premiul Nobel, care practică mindfulness. Thich Nhat Hanh este unul dintre cei cărora i se datorează răspândirea practicii meditației și stilului de viață echilibrat.

Regizorul Alejandro G. Inarritu este unul dintre cei care au promovat documentarul în care apare și Thich Nhat Hanh, alături de membrii comunității sale. 

Producție

“Walk With Me” a fost produs de către cei doi regizori, care au scris și scenariul. Producătorul executiv al filmului este Nick Francis. Regizor de sunet: Anna Bertmark, coloana sonoră este semnată Germaine Franco. Editori: Nicholas Chauderge și Alan Mackay.

Institutul Francez este partenerul principal al proiecției filmului.

Proiecția se va face doar cu subtitrare în limba engleză.

Biletele pot fi achiziționate de aici, iar cu o parte din  banii obținuți în urma vânzării biletelor se vor achiziționa jocuri și cărți pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*