Experimentează tot ce-i mai frumos cu Dubai Pass

Burj Khalifa, Dubai. Foto: PR

Dubai Tourism lansează Dubai Pass, un abonament care le oferă turiștilor ocazia de a vizita cele mai frumoase atracții din Dubai la cel mai bun preț. Abonamentele preplătite le permit vizitatorilor accesul fără numerar în 33 de locații de top din Dubai.

Departamentul de Comerț și Turism din Dubai (Dubai Tourism) lansează o nouă modalitate de a-i ajuta pe vizitatori să se bucure de gama variată de atracții, experiențe și tururi din oraș. Dubai Pass, un card preplătit all-inclusive, permite accesul fără numerar la 33 de evenimente și locuri cheie din Dubai, fiind modalitatea perfectă de a explora atracțiile turistice de clasă mondială ale orașului. Acesta este disponibil începând cu data de 16 mai 2018.

Cu prețuri începând de la 400 lei, abonamentul oferă pachete „Select” și „Unlimited”, cu o listă de atracții și experiențe populare special alese. Printre acestea se numără Burj Khalifa, parcurile de distractii: Dubai Parks and Resorts, IMG Worlds of Adventure, Parcul acvatic Wild Wadi, Ski Dubai, Desert Safari și multe altele. La fiecare achiziție, vizitatorii vor primi și o reducere de 50% la biletele pentru La Perle – un spectacol unic de divertisment cu acrobații și cascadorii aeriene – prin simpla prezentare a Dubai Pass atunci când cumpără un bilet la spectacol.

Pachetul „Select” le permite utilizatorilor să se bucure de o gamă variată de atracții – câte una din fiecare dintre cele trei grupuri de atracții.*. Abonamentul este valabil timp de șapte zile consecutive, începând cu prima zi de utilizare. 

Utilizatorii pachetului „Unlimited” pot alege evenimente și activități nelimitate, iar abonamentul este valabil timp de trei zile.

Abonamentul Dubai Pass disponibil pe toată durata anului a fost introdus în urma succesului abonamentelor sezoniere Dubai Summer Surprises și Dubai Shopping Festival. Acesta este o modalitate mai simplă de a descoperi Dubaiul, de a economisi bani și de a profita la maximum de călătorie împreună cu familia și prietenii. 

Pentru mai multe detalii: www.dubaipass.ae.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*