Școală de vară la Cluj

Foto: SOR

Grow Wild este școala de vară pe care Societatea Ornitologică Română (SOR) o organizează la Cluj în perioada 16  – 20 iulie 2018.

Programul este la prima ediție și se adresează copiilor cu vârste între 9 și 14 ani care își doresc ca pe perioada vacanței de vară să ia parte la ateliere educative și practice.

Pe scurt – lăsați copilul cu noi de la ora 9 la ora 17 și ne vom ocupa de tot. Îi asigurăm și mesele și îl ținem ocupat cu activități în natură, activități care să îi stimuleze curiozitatea, îndemânarea și să îi asigure un somn profund la încheierea zilei. Am pregătit de toate  – de la ateliere de artizanat la cursuri cu specialiștii și colaboratorii SOR.

Vor învăța cum să se descurce în natură, cum să identifice păsările, care mamifere trăiesc lângă casa lor, care ciuperci sunt comestibile și cum le pot recunoaște, la ce sunt bune diverse plante medicinale, ce să faci când vezi un șarpe etc. Părinții pot respira ușurați câteva ore, pot fi siguri că până la ora 17 copii sunt cu noi în Parcul Etnografic Romulus Vuia (Tăietura Turcului), spun reprezentanții SOR.

Pentru înscriere

Trebuie să completați formularul.

Trebuie să achitați taxa de 350 lei (în care intră taxa de intrare în Parc, atelierele și materialele necesare desfășurării acestora, masa de prînz, apa și 2 gustări – fructe de sezon). Pentru frați se aplică o reducere de 10%. Apoi să trimiteți dovada achitării taxei pe adresa [email protected]

Detalii suplimentare puteți obține de la:
Teodora Domșa – 0742 151848, [email protected]
Kinga Cîmpan – 0744 931070, [email protected]
Sursa, foto: SOR

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*