(P) Paris, Lyon și Nisa: Trei destinații speciale din Franța în oferta Wizz Tours România

Lyon

Franța este poate cea mai vizitată țară din lume, cu 89 de milioane de turiști în 2017. În plus, aproape toți cei care o vizitează au o relație aparte cu ea: fie că sunt îndrăgostiți iremediabil de Paris, de gastronomie, de satele pitorești, de cultură sau de limbă, fie de diversitatea geografică a țării, cu coaste și țărmuri ample, zone muntoase masive, cu priveliști surprinzătoare.

În Franța, turiștii nu se plictisesc niciodată, indiferent ce zonă aleg să exploreze sau în ce perioadă din an. Pentru a o face și mai atrăgătoare, Wizz Tours oferă un discount de 75 de euro pentru pachetele cu cel puțin șapte nopți de cazare, rezervate până la 17 iulie 2018.*

Paris

Pentru turiștii din România, Wizz Tours, turoperator online și membru al grupului Wizz Air, oferă cazare și bilete de avion, iar spre Franța trei destinații dintre cele mai populare: Paris, cu plecare de pe șase aeroporturi locale – București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași (destinație nou deschisă în această lună), Sibiu (în rețeaua Wizz Air Sibiu din iunie) și Timișoara. Lyon și Nisa sunt celelalte două destinații puse la dispoziția turiștilor din Cluj (destinație disponibilă din 20 noiembrie) și respectiv din București. Oportunitățile de călătorie variază și pachetele rezervate de români prin intermediul Wizz Tours spre Paris încep de la 170 de euro, cele mai ieftine, și ajung până la 1770 de euro, cele mai scumpe. 

„În cadrul rețelei noastre extinse Franța este una dintre destinațiile populare și pentru turiștii din România, de aceea ne bucurăm să punem la dispoziția turiștilor români pachete atractive de zbor și cazare de pe șase aeroporturi locale spre trei orașe cu un potențial turistic extrem de mare: Paris, Lyon și Nisa. Turiştii din România pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours spre oricare dintre cele trei destinații oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute sau să vâneze promoțiile early booking ”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours. 

Dacă Parisul aproape că nu mai are secrete față de turiști, care îl vizitează și revizitează fără încetare, regiunea Ron – Alpi cu Lyon ca oraș de referință, își așteaptă călătorii în umbra impresionantului vârf Mont Blanc, cel mai înalt vârf muntos din Europa, cu vaste zone de schi, luxuriante podgorii sau livezi. Orașul Lyon este poate cel mai diversificat din punct de vedere al moștenirii arhitecturale, un oras vechi în stil renascentist, unde turiștii pot vizita 27 de muzee și au o mulțime de oportunități de shopping, de la mătase la antichități sau marionete. 

Nisa

Nisa, un important centru turistic și stațiune balneară, fiind supranumită „capitala Coastei de Azur” (Côte d’Azur), este unul din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume. Plaje nesfârșite, marea turcoaz, o mulțime de muzee și de galerii de artă, un centru vechi fermecător, plus shopping pe toate gusturile și buzunarele și locuri cu un farmec deosebit, pe toate le găsești doar aici. 

Despre promoție

*Promoția este valabilă până la ora 23.59 UTC, pe 17 iulie 2018 și se aplică pachetelor compuse din zbor + hotel disponibile pe wizztours.com cu perioada de călătorie între 12 iulie – 31 martie 2019 și  o durată minimă de șapte nopți. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie introdus codul „JULY75” pe wizztours.com, în pagina de căutare, înainte de a iniția căutarea. Codul promoțional oferă o reducere unică de 75 de euro pe rezervare, care este valabilă pentru rezervările noi de până la 9 pasageri și nu se cumulează cu alte reduceri.

**Prețul pentru 1 persoană, cazarea și zborul cu toate taxele incluse, plus un bagaj de cabină mic (42 X 32 X 25 cm) pe persoană, în măsura disponibilităţii. Fiecare piesă de bagaj de cabină mare (56 X 45 X 25 cm) şi bagaj de cală pot fi subiectul unor taxe suplimentare. Unele hoteluri pot percepe taxe suplimentare. Preț valabil în data de 11 iulie 2018, pe site-ul wizztours.com.

Despre Wizz Tours

Serviciul de turoperare online Wizz Tours este asigurat de Wizz Tours Ltd, membru al Wizz Air Group, deținut de Wizz Air Holdings plc, companie listată la London Stock Exchange, cu abrevierea WIZZ. Wizz Tours furnizează o largă varietate de pachete de călătorii, atât pentru relaxare, cât şi pentru afaceri, city-break-uri, sau vacanţe de vară şi de iarnă. Cu Wizz Tours pasagerii pot călători mai uşor, mai rapid şi mai rentabil prin opţiunea convenabilă de a achiziţiona împreună bilet de avion şi cazare, dar şi primind suport în limba locală. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 500 de rute în Europa şi afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*