(P) Noul Jeep Wrangler

Noul Jeep Wrangler este cel mai capabil Wrangler din toate timpurile și livrează cel mai înalt grad de confort și manevrabilitate pentru condusul cotidian.

Un campion incontestabil în off-road și un vehicul unic pentru aventurile urbane cotidiene, noua generație a legendarului Jeep Wrangler oferă un grad excelent de confort și o dinamică superioară pe șosea. Noul Jeep Wrangler este un vehicul unic, gata să scrie un nou capitol în istoria legendarului brand Jeep, a cărui poveste a începe în 1941.

Cu acest obiectiv clar în minte, legendarul Jeep Wrangler se prezintă într-o formă nouă care îi respectă în continuare propriile valori, cu abilități extraordinare în off-road, design autentic Jeep și tehnologii avansate.

Rezultatul este cel mai capabil Jeep Wrangler din toate timpurile, un mix de soluții tehnice superioare, care, în funcție de nivelul de echipare, includ două sisteme active avansate de tracțiune integrală permanentă – Command-Trac și Rock-Trac, diferențiale față-spate Tru-Lok blocabile electric, un diferențial spate Trac-Lok cu alunecare limitată și bară stabilizatoare față cu deconectare electronică.

Pe cel mai accidentat teren sau pe străzile orașului, noul Jeep Wrangler se simte ca acasă în orice condiții oferind în același timp un design modern, care rămâne fidel originalului, combinat cu mai multă libertate în aer liber și tehnologii avansate în ceea ce privește siguranța și conectivitatea.

A patra generație Jeep Wrangler este disponibilă în trei nivele de echipare – Sport, Sahara și Rubicon – toate disponibile în versiunea cu două sau patru uși. Pachetul Overland – disponibil doar pentru modelul Sahara – oferă un aspect mai premium.

În Europa, vânzările noului Jeep Wrangler demarează în lunile septembrie și octombrie. În anumite țări din afara Europei (Rusia și Orientul Mijlociu), primele unități Jeep Wrangler au ajuns începând cu luna iulie.

În România, prețul de pornire al noului Jeep Wrangler este 41.000 Euro + TVA.

Auto Italia își mărește rețeaua cu un nou showroom al partenerului DAB Auto Serv

Lansarea celui mai recent showroom DAB Auto Serv, partener de 3 ani al rețelei Auto Italia, importatorul brand-urilor auto FCA în România a avut loc de curând în București.

Showroom-ul, strategic amplasat pe Splaiul Unirii, aproape de Autovit, este construit conform ultimelor standarde internaționale în domeniu, respectând cu strictețe cerințele brand-urilor pe care le promovează. Totodată, DAB Auto Serv și-a dorit o experiență premium pentru clienții săi, amenajând un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generație și specialiști meniți să le ofere clienților vechi și noi, consultanță și servicii în timp real, la standarde internaționale.

Brand-urile auto FCA sunt foarte bine puse în valoare în showroom-ul dedicat, structurat pe 2 nivele, unde la parter, într-o suprafață de 600 mp se află modele Jeep și Alfa Romeo, iar la etaj, pe o suprafață de expunere de 800 mp, sunt expuse modele Fiat, Fiat Professional și Abarth.

Evenimentul de lansare a fost mult așteptat de specialiștii presei auto, cât și de pasionați, datorită elementului surpriză din desfășurătorul serii, reveal-ul celei de a patra generații Jeep Wrangler (JL). Ascunse bine sub o pânză neagră, două Jeep Wrangler Unlimited, au așteptat în timpul discursurilor susținute de Directorul General al DAB Auto Serv, Dl. Dorian Buzea, cât și de CEO Auto Italia, Dl. Adrian Narcis Ghiță, pentru a fi dezvăluite invitaților. 

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*