(P) Cosmetice certificate organic

Foto: PR

Filosofia nordică a îngrijirii holistice întâlneşte cercetarea de vârf și inovația în produsele cosmetice certificate organic MÁDARA. 

Ingredientul vedetă al cosmeticelor organice MÁDARA este seva de mesteacăn. Odată cu sosirea primăverii, mestecenii din emisfera nordică se pregătesc de înflorire alimentați de seva secretată abundent de rădăcini, care o transmit mai departe către trunchi, crengi și muguri. Seva conține minerale (magneziu, potasiu, calciu) și un amestec unic de aminoacizi și acizi organici naturali. Colectarea sevei de mesteacăn este o tradiție în cultura nordică, ea fiind inițial utilizată ca băutură de detoxifiere și de îmbunătățire a aspectului tenului sau părului.

Ritual de îngrijire a pielii

Ritualul de îngrijire a pielii capătă noi dimensiuni prin introducerea fiolelor BOOSTER. Mono-dozele concentrate au acţiune precisă şi livrează rezultate imediate. 

  1. ANTIOXIDANT ENERGISER este recomandat femeilor între 25-40 de ani care prezintă primele semne de îmbătrânire şi îşi doresc un ten odihnit şi sănătos. Efectele poluării şi ale unui stil de viaţă mai puţin organizat sunt contracarate de cura de vitamine şi antioxidanţi din booster-ul Antioxidant Energiser de la MÁDARA.
  1. HYALURONIC COLLAGEN este cel de-al doilea booster al gamei şi se adresează tenurilor deshidratate, lipsite de strălucire şi care prezintă semne de îmbătrânire cauzată de încetinirea sintezei de colagen. 

Inovaţia tehnologică vine de la ingredientul vedetă al booster-ului, respectiv acidul hialuronic cu masa moleculară scăzută – capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii pentru a restabili hidratarea și producția de colagen. 

  1. AMINO-FILL 3D LIFTING este cel mai puternic produs din gamă în materie de efecte anti-aging şi se adresează femeilor de peste 35 de ani care prezintă semne ale îmbătrânirii genetice. Pentru anularea acestor efecte booster-ul AMINO-FILL 3D LIFTING se bazează pe două ingrediente puternice: biopolimerii de origine vegetală şi amino-lipidele. 

Inspiraţi de trendul injectărilor pentru recuperarea volumetriei ţesutului, MÁDARA propune un tratament performant, natural şi non invaziv, destinat tuturor tipurilor de ten matur.

Noua mască RE:GENE vine în completarea liniei anti-aging Time Miracle şi vizează cele mai sofisticate şi specifice nevoi ale tenului. RE:GENE are la bază o formulă inovatoare ce realizează o fuziune eficientă între seva de mesteacăn şi aminoacizii care conferă fermitate, pentru a restabili volumul pierdut şi pentru a netezi ridurile profunde. 

Produsele MÁDARA sunt disponibile în România prin MioBio: www.miobio.ro 

MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur. Și-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi – sânzienele.

Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice, unde plantele din regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar. În timpul scurt al verilor nordice, plantele îşi concentrează energia în perioada de florescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente. 

Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

MioBio cosmetice organice, din 2009 boutique chic de brand-uri cosmetice bio şi 100% naturale, care au la bază extracte din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale, uleiuri esenţiale, şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Brand-urile sunt alese cu mare atenție, din România si zone cu tradiţie în industria bio cum ar fi Germania, Austria sau Franța, iar portofoliul de produse include mărci globale, de nișă, sau produse cosmetice de manufactură, realizate în serii limitate: Susanne Kaufmann, Less is More, Florascent Parfumeurs, Rampal Latour, Pulpe de Vie, Treat Collection, Förster’s Natural Products, Saling Naturprodukte, Biobrush Berlin precum și cosmetice organice cu extracte naturale din flora nordică (mărcile MADARA, Mossa). Produsele românești sunt reprezentate de gamele Sabio, NN Cosmetics, Trio Verde, Raftul cu miresme, Atelierele Spheric și Atelierul de Pânză. 

Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București. Online Shop: www.miobio.ro 

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*