(P) Tradiție gastronomică italiană

Resto Aperto este restaurantul unde poți petrece momente alături de familie și de prieteni savurând preparate delicioase italienești. 

Arhitectura interioară, modern-minimalistă, este dominată de un echilibru al contrastelor care vine din combinația cromatică alb-negru, dar și din combinarea cu măsură a detaliilor moderne cu cele clasice. În final, atenția se concentrează, fără efort, asupra punctelor de interes,  și anume cele patru stații de gătit în stil open-kitchen. 

Misiune

Ne-am propus să însoțim fiecare client care ne calcă pragul  într-o călătorie unică, plină de culoare, aromă și gust pe meleagurile seducătoare ale bucătăriei italiene.

Ne dorim să creăm un schimb de culturi, idei și oameni prin împărtășirea poveștilor, a felurilor de mâncare și a aromelor, promovând bucătăria italiană.

Valori

Îi prețuim și îi respectăm pe toți cei care ne calcă pragul, fie că este vorba de oaspeții noștri sau de personal. Experiența și bunăstarea lor sunt prioritățile noastre.

Familia și prietenii reprezinta un aspect esențial la Resto Aperto. Suntem mândri de personalul nostru și de profunzimea eperiențelor și perspectivelor pe care ni le aduc. Lucrăm cel mai bine atunci când suntem împreună și ne sprijinim reciproc în eforturile noastre de a învăța și de a crește.

Încredere                                                                                      

Aperto în limba italiană înseamnă deschis. Resto Aperto este deschis pentru tine, deschis pentru expererințe noi. Urmărește cum bucătarii noștri adaugă un strop de tradiție și pasiune în fiecare preparat într-una dintre cele 4 bucătării deschise.

Autenticitate                                                                                                          

Suntem mândri că oferim o atmosferă cu adevarat italiană și că servim feluri de mâncare cu ingrediente autentice, care le evidențiază istoria culinară bogată.

Unde se află Resto Aperto

Restaurantul este situat în incinta București Mall, la parter. Cu o suprafață de aproape 1000 de metri pătrați, interior și terasă, restaurantul poate găzdui până la 200 de persoane. Spațiul și mobilierul pentru dining sunt gândite astfel încât clienții se pot bucura atât de momente intime, cât și alături de familie și prieteni. 

Patru stații de live cooking       

Restaurantul deține patru stații de gătit, pe concept de bucătărie deschisă: pizza, pasta, griglia și gelateria. Aici se poate oserva în timp real și în cel mai mic detaliu traseul complet al preparatelor culinare, de la ingrediente brute, la produsul finit. 

Academia Resto Aperto 

Restaurantul are special concepută o zonă pentru pentru evenimente private de tip Private Chef, Table Cooking Show și demonstrații culinare.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*