Expoziție: Versus dar împreună

Sâmbătă 24 noiembrie 2018, de la ora 17:00 în Galeriile de Artă „Dr. Pop Mihai” din Negrești Oaș va avea loc cea de-a X a ediție a expoziției „Versus dar împreună”, organizată de: Romeo Komaromi, Remus Țiplea și Emilian Moldovan. 

Într-o lume în care într-o singură zi se fac miliarde de poze, poate părea superfluă organizarea unei expoziții de fotografie. Cu toate acestea, în urmă cu aproape un deceniu, patru fotografi din Oaș au pus bazele unui festival de fotografie sugestiv intitulat „Versus dar împreună”, iar anii care au trecut, nu au făcut altceva decât să confirme viabilitatea și consistența acestui demers artistic. 

Dintre cei patru inițiatori, pe baricade au mai rămas doar trei: Remus Țiplea, Emilian Moldovan, și Romeo Komaromi, care continuă să creadă cu o superbă îndârjire, că lumea strecurată prin lentile poate fi mai frumoasă, că o fotografie are puterea să bucure și chiar să vindece.

În fiecare an au expus pe simezele negreștene, mari fotografi din România, foarte mulți dintre ei apreciați la cel mai înalt nivel în lumea fotografiei, dar și a publicațiilor de profil. 

Parteneri: National Geographic România, Primăria Orașului Negrești Oaș și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Group Exhibition – Versus dar impreuna 2017 | Cristina Venedict Photography
  2. Group Exhibition – Versus dar impreuna 2018 | Cristina Venedict Photography

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*