Program de burse pentru elevi

British School of Bucharest anunță că, până pe 23 ianuarie, elevii din clasele a VIII-a și a X-a, fie că învață la școli de stat sau private, pot aplica pentru bursele British School of Bucharest (BSB), putând astfel să își mărească șansele de a descoperi excelența educației britanice.

Tinerii au astfel posibilitatea de a fi elevi în cadrul BSB, singura școală britanică din România unde toți profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleză. Pentru acest program, nu există un număr limitat de locuri, acesta fiind stabilit doar în funcție de rezultatele elevilor înscriși. 

Programul de burse are drept scop oferirea unei șanse unice, aceea de a învăța într-un mediu care va asigura o dezvoltare academică și personală personalizată. British School of Bucharest este supervizată de Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie, oferind, la acest moment, educație la standarde de excelență pentru peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de naționalități. 

Înscrierile se vor închide miercuri, 23 ianuarie 2019, la ora 13.00. Urmează apoi, între 26 ianuarie și 2 februarie, procesul de selecție. Aici, sunt incluse teste de engleză și de matematică, o probă de abilități cognitive și un interviu. Elevii eligibili pentru înscrieri sunt cei din clasele a VIII-a și a X-a. 

Philip Walters, directorul BSB

”Vin cu recomandarea sinceră către elevi și către părinți să nu mai piardă timpul și să dea o șansă viitorului.

Profitați de această posibilitate și veți avea șansa să descoperiți călătoria minunată în universul britanic, comunitatea BSB și spiritul ei”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest. 

Formularul de înscriere este disponibil aici. Pentru dosar, elevii mai au nevoie de o copie a certificatului de naștere, cartea de identitate sau pașaportul, foaia matricolă și un portofoliu cu reușite artistice ori sportive, dacă este cazul. 

Prima probă va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, și va consta într-un test de abilități cognitive și un interviu, ambele eliminatorii. Pe 2 februarie, tot într-o zi de sâmbătă, sunt programate testele la engleză și matematică. Vor ajunge aici doar elevii declarați admiși la prima testare. 

Mai multe informații despre înscrieri și testări pot fi găsite pe site-ul BSB, la secțiunea Scholarship Programme.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*