(P) Qatar Airways a deschis primul pop up store de călătorii în Promenada Mall

Foto: 123rf

Qatar Airways a inaugurat pe 30 ianuarie 2019, în Promenada Mall, la etajul 1, primul pop up store de călătorii din România.

Timp de 4 zile, între 30 ianuarie și 2 februarie 2019, pasionații de călătorii pot veni aici să caute inspirație pentru vacanțele lor în destinații îndepărtate și se pot înscrie la concursul organizat de Qatar Airways. Un călător norocos va câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane, ce include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți. 
Foto: Travel Communication Romania

Inspirație pentru cele mai frumoase povești de călătorii

Până pe 2 februarie, Qatar Airways îi așteaptă pe toți pasionații de călătorii la standul amenajat în Promenada Mall la etajul 1, zona Intersport, pentru o călătorie în jurul lumii.

Toți cei care ajung aici, în funcție de ora la care vor vizita zona Qatar Airways, vor putea să citească despre destinații exotice, să își facă un tatuaj cu henna sau să își scrie numele cu caractere japoneze. Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru a contura planul de vacanțe, așa că echipa Qatar Airways va fi pregatită să ofere cele mai bune sfaturi despre călătorii.

Marele premiu: o vacanță pentru două persoane, 7 nopți, în Thailanda

Cei care vor ajunge în zona Qatar Airways din Promenada Mall vor intra în cursa pentru câștigarea unei vacanțe pentru două persoane în Thailanda. Tot ce trebuie să facă pentru a se înscrie în concurs este să completeze un formular și să se înscrie la newsletterul Qatar Airways. 

Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.qatarairways.com/ro-ro/offers/brand-activation.html

Sursa: PR
Foto: 123rf, Travel Communication Romania 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*