Competiția Antarctica Cruise

Foto: Dan Dinu

Oceanwide Expedition, unul dintre pionierii croazierelor în zona Arctică și Antarctică, lansează competiția Antarctica Cruise. 

Competiția a fost lansată cu ocazia celor 25 de ani de existență ai companiei olandeze și se adresează tuturor celor care au împlinit 18 ani și își doresc să pornească în aventura vieții lor. 

Participanții sunt invitați să își facă un cont, să încarce o fotografie de călătorie și să scrie în câteva cuvinte motivația participării. Câștigătorii vor fi aleși pe baza voturilor pe care le vor cumula până pe 28 februarie.

În competiție s-au înscris deja și români, așa că vă invităm să vă susțineți preferații aici.

Premii

Premiul I 

O călătorie în Antarctica – o croazieră spectaculoasă, cu peisaje minunate, într-unul din cele mai aspre medii de pe Pământ. Nu mai puțin de șapte specii de pinguni s-ar putea să-ți treacă prin fața ochilor. 

Premiul II

O călătorie în Groenlanda – o altă croazieră, ghidată de Luminile Nordului, printre aisberguri uriașe plutitoare și cele mai adânci fiorduri din lume. 

Premiul III 

O călătorie în arhipelagul Svalbard, prin apele Atlanticului de Nord-Est, printre delfini și balene, spre insula vulcanică Jab Mayen.

25 de participanți la competiție vor primi 25% reducere la expedițiile organizate de Oceanwide, iar următorii 250, produse promoționale. 

Câștigători

Câștigătorii sunt anunțați la mijlocul lunii martie, prin email și pe Facebook.  

Povestea Oceanwide

Oceanwide a luat naștere acum 25 de ani și a fost prima companie care i-a purtat pe călători spre Spitsbergen, cea mai mare insulă și singura populată permanent din arhipelagul Svalbard din nordul Norvegiei. Rutele maritime pe care le operează sunt scurte și directe, iar activitățile propuse de-a lungul croazierelor sunt gândite pe niveluri diferite de experiență și pregătire fizică. Caiac, scufundări, camping, ateliere de fotografie sunt câteva dintre activitățile propuse de Oceanwide, toate având pe fundal minunata lume polară, cu viața ei sălbatică bogată și peisajele impresionante.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*