(P) Două premii pentru Sheraton Bucharest Hotel

Foto: 123rf

În cadrul galei Top Hotel Awards, cel mai important eveniment de premiere dedicat industriei hoteliere din România, hotelul Sheraton Bucharest a câștigat două premii cheie la categoriile “CSR Excellence Award in Tourism and Hospitality industry”, respectiv “Chef of the year for hotel industry”, se arată într-un comunicat de presă.

Chef Ashlie Dias a primit premiul “Chef of the year for hotel industry”, iar întreaga echipă Sheraton Bucharest Hotel împreună cu UNICEF, au câștigat locul întâi la categoria “CSR Excellence Award in Tourism and Hospitality industry”.

Chef Ashlie Dias, foto: PR

“Am fost dintotdeauna genul de om care a preferat să construiască în liniște și să creeze repere gastronomice în intimitatea bucătăriei, alături de echipă. Cred cu tărie că munca susținută, făcută din pasiune și respect față de ingrediente, învățarea continuă și modestia îți aduc mai devreme sau mai târziu recuoașterea și aprecierea publică. Mulțumesc în primul rând echipei mele pentru performanța atinsă, tuturor colegilor din Sheraton, juriului și publicului larg care m-a votat și care ne apreciază munca”, a declarat Chef Ashlie Dias.

TopHotel Awards este un eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. Evenimentul a oferit o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor în cea mai fascinantă industrie, obținute prin eforturi, inovație și o promisiune asumată pe termen lung.

“Suntem mândri de premiul obținut la categoria CSR din cadrul Top Hotel Awards. Proiectele de responsabilitate socială reprezintă o parte din promisiunea făcută de Sheraton Bucharest Hotel de a se implica în comunitatea locală și de a contribui la un scop comun, mai mare și mai important decât noi toți, acela de a lăsa în urmă o lume puțin mai bună, mai școlită, mai puțin săracă, mai puțin poluată, mai atentă la nevoile celor din jur“, a spus Daniel Ben Yehuda, General Manager.

Despre Sheraton Bucharest Hotel

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de țări.
Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi, precum și acces gratuit la internet WiFi de mare viteză și parcare subterană. Cele 270 de camere şi apartamente sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience®, TV cu ecran plat şi opţiuni de divertisment în cameră.

Experiența culinară oferită de restaurantele Avalon, respectiv Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.

Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de înot în piscina Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra cerului, dar și asupra orașului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra unui curent de aer sau apă, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ este disponibilă și o gamă variată de tratamente SPA.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*