Prima ediție a Horizons Unlimited în România

Foto: 123rf

Echipa Carpathian 2 Wheels Guide și Moto-camp Cisnădioara, ajutată de o mână de prieteni, organizează prima ediție a Horizons Unlimited din România la Sebeșu de Sus, județul Sibiu, la poalele Munților Făgăraș.

Ce sunt întrunirile Horizons Unlimited

Grant și Susan Johnson

Sunt cele mai cunoscute întâlniri ale călătorilor din lume. În 1997, după o călătorie în jurul lumii Grant si Susan Johnson au înființat acest brand, au creat un forum și au început să organizeze întâlniri unde călătorii puteau afla ultimele informații despre destinația lor favorită.

În întreaga lume sunt organizate acum peste 20 de astfel de întruniri anual, din Mongolia până în America de Sud.

Ce se întâmplă la Horizons Unlimited România

Vei putea povesti cu oameni care au străbătut întreg mapamondul. Vor fi cel puțin 10 prezentări ale unor călătorii recente prin lume și două cursuri practice care te pot ajuta în următoarea ta aventură.

Ești binevenit chiar dacă ești un veteran al călătoriilor cu multă înțelepciune de împărtășit sau un novice dornic să învețe cum să își pregătească primele aventuri. Nu contează că ai motocicletă, bicicletă sau ai un vehicul de teren pregătit de expediții.

Întrunirile Horizons Unlimited sunt pentru toți cei care visează la o aventură pe drumuri mai puțin umblate.

Participarea la eveniment

Participarea la eveniment este condiționată de înregistrarea și plata biletului pe site-ul Horizons Unlimited.

Proiectul Carpathian 2 Wheels Guide

O echipă formată dintr-un cartograf (Nucuţă Călin) şi un ghid turistic (Sabin Potinteu) au inițiat un proiect inedit care are ca scop dezvoltarea responsabilă a turismului pe două roţi în România.

Alături de partenerul principal – BMW Motorrad România – echipa a ajuns la peste 20 de oameni şi a publicat până acum patru ghiduri turistice ale României și unul al Bosniei-Herțegovina.

Ghidurile Munţii Apuseni şi Touring în România conţin 55 de trasee de motociclete din toate categoriile: touring (asfalt), soft-enduro (drumuri neasfaltate) şi adventure (off-road). Off-Road România propune peste 3000 de kilometri de trasee, majoritatea pe drumuri neasfaltate, prin munții Carpații. Ghidul Trasee Offroad în Bosnia-Herţegovina propune 19 trasee pe drumuri neasfaltate în cele mai frumoase locații din vestul și sudul ţării.

Mai multe informații despre eveniment, pe facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*