Noutățile lunii mai la National Geographic

Foto: National Geographic/Ben Simms

Ce vezi în luna mai la posturile National Geographic și National Geographic Wild

Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

Bear Grylls, celebrul expert în supraviețuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme. În fiecare săptămână, o nouă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-și înfrunta teama, a-și testa limitele și, uneori, a se iniția în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii. Alături de invitații săi din acest sezon, Grylls pornește într-o călătorie prin întreaga lume, din deșerturile din Utah la Munții Dolomiți din Italia până la Munții Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri epice, radicale.

În fiecare miercuri, din 12 mai, la ora 20:00

Foto: National Geographic Channels

Climă virală

Seria „Climă virală” prezintă evenimente captivante și memorabile din universul fenomenelor meteo. Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, suprinse de camera de filmat. Aflăm poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile. Aflăm de asemenea în cadrul acestei serii cum întâlnirea meteorologilor în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă și cum uneori reporterul care relatează poate deveni el însuși subiect de știre.

În fiecare miercuri, din 19 mai, de la 21:00

Noutățile lunii mai la postul National Geographic Wild

Veterani Magici

Veterinarii se dedică îngrijirii animalelor, încearcă să prevină sau să vindece bolile sau rănile acestora. În luna mai, la National Geographic Wild sărbătorim profesioniștii din acest domeniu, reunind într-un program special dedicat lor povești emoționante, de viață si de moarte care fac parte din cotidianul acestor oameni. Fie că lucrează în însorita Florida, în înghețata Alaska sau în Nebraska – toți acești veterinari incredibili au în comun un lucru: dragostea pentru animale!

Sâmbătă și duminică de la 19:00

Femeile de la Wild

Pentru al doilea an consecutiv, sărbătorim femeile din domeniul medicinei veterinare, biologiei, explorarii si conservarii planetei cu acest program special vineri în luna mai. Le vom avea in prim plan pe cateva dintre cele mai cunoscute și iubite femei de la NGW, cum ar fi Jane Goodall, Susan Kelleher (Dr. K), Michelle Oakley (Yukon Vet), Siouxsie Gillett (Snakes In The City), sau Priya Bapodra și Suzi Rapp (Secretele lui Grădină zoologică).

În fiecare vineri, din 7 mai, de la 19:00

Doctor Pol

În acest uimitor sezon, doctorii se impart între urgențele sosite la clinică și apelurile de ajutor de la ferme. Pregătiți-vă pentru o cursă contra cronometru alături de echipa Serviciilor Veterinare Pol care lucrează 7 zile din 7 îngrijind animalele ce sosesc din regiunea centrală a Michigan-ului.

De luni, 10 mai, de la 23:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*