Haidook Summer Fest, ediția a cincea

Denis Ștefan și calul Uma, foto Cătălin Nenciu

Haidook Summer Fest continuă tradiția de a celebra spiritul haiducesc cu ediția a cincea.

Ca și în anii trecuți, festivalul își propune să celebreze spiritul haiducesc în locul cunoscut deja, numit “Vârf la in” situat în comuna Runcu, județ Dambovița, la 120 km de București.

Zona Runcu, situată la poalele munților Leaota, este o locație cu tradiție. Legendele spun că este un ținut în care legendarul haiduc Radu Anghel sălășluia în inima codrului verde, localnicii oferindu-i adăpost și hrană în vremuri de restriște. În acest context caii, prietenii de nădejde ai haiducilor, nu aveau cum să lipsească.

Așa că dacă ți s-a făcut de o ieșire în mijlocul naturii, la o câmpenească cu mâncare aburindă la ceaun și băutură rece, cu spectacole ecvestre, cu ateliere și activități în aer liber pentru haidoocii mici și mari, hai și tu la Runcu în perioada 31 iulie – 1 august 2021. Accesul este gratuit!

Pentru această ediție organizatorii au pregătit un spectacol ecvestru, activități cu cai și ponei și multe alte surprize! Vor fi prezenți Denis Ștefan, Blondele de la Potcoava și alți câțiva invitați pe care urmează a fi dezvăluiți cât de curând.

Pregătește-te astfel pentru două zile pline cu demonstrații ecvestre, atelaje cu ponei, ateliere pentru copii și jocuri câmpenești, mâncare tradiționala, muzică și voie bună.

Evenimentul are loc în aer liber, organizatorii vor avea grijă să respecte toate normele în vigoare și te roagă și pe tine, pe această cale, să le respecți. Anul acesta ediția este puțin mai restrânsă și se doreste organizarea în cele mai sigure condiții tocmai pentru a ne bucura cu toții din plin de un weekend în mijlocul naturii alături de cai!

Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cai, familiilor cu copii cât și tuturor celor aflați în căutare de activități în natură. Ce zici, ne vedem acolo să petrecem împreună acest weekend din vacanța de vară?

Pentru detalii suplimentare despre eveniment urmărește pagina de Facebook Haidook Summer Fest, evenimentul dedicat, precum si site-ul www.haidook.ro.

Blondele de la Potcoava

Ediția din acest an este organizată de Primăria și Consiliul Local Runcu, Consiliul Județean Dâmbovița cu sprijinul Asociației Ride Wild Carpathia, Federația Română de Turism Ecvestru, Standard Business, PSBH, Potcoava Mountain Hideaway.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*