Fotografiez, deci exist!

Andrei Gogoescu

Proiect dedicat pasionaților de fotografie #withGalaxy

Ce poate fi mai personal, și în același timp mai deschis către lume și viață, decât să surprinzi în imagini crâmpeie de realitate, de frumos, de amintire. Iată o comunitate care învață să se bucure de fotografie.

A venit toamna. Mulți se posomorăsc și se închid în case, supărați pe ploaie. Pentru cei care însă țin în mână un Samsung Galaxy nu e decât începutul unui nou sezon de culoare și lumină. O nouă șansă de a dezvălui lumii, pe instagram, cum arată lucrurile prin ochii lor.

Mai ales că, dacă faci poze cu un smartphone Samsung poți deveni imediat, și cu mare ușurință, parte dintr-o comunitate care se luptă să demonstreze că știe să facă cele mai bune fotografii. Nu e vorbă, dacă ai un Samsung Galaxy te ajută și tehnologia, însă ea nu ține loc de viziune năstrușnică, de capacitatea de a observa detaliile, de a nu rata momentul, de a înțelege când asiști la o experiență prețioasă sau intimă, de a știi să te apropii de cei din jur, ca să le surprinzi esența. Toate acestea țin de talentul tău. Dacă îl ai, merită să te alături comunității #withGalaxy, ca să arăți cum vezi tu toamna. Iar în acest anotimp, tema este chiar #ChaseTheGold: caută aurul!

De câțiva ani, competiția foto #AnotimpurileSamsung tot primește fotografii, până acum peste 15.000, din ce în ce mai bune la fiecare ediție și unele dintre ele excepționale. Poți intra în joc cu propria ta viziune, îi poți uimi pe toți și poți câștiga smarphone-ul cu cel mai performant sistem de camere din câteva click-uri.

Raluca Andreica

Ce dacă primăvara a fost până acum anotimpul predilect al participanților?

Uită-te pe fereastră! Lumea în care plouă sau ninge nu e mai puțin misterioasă, unică și provocatoare. Ieși la vânătoare de poze unicat, căci tot ce pozezi te oglindește pe tine.

Despre Galaxy s21 Ultra

Cu Galaxy S21 Ultra chiar ai la dispoziție cel mai avansat sistem de camere – patru la număr. Practic, e ca și cum ai face fotografie de studio, dar cu mobilul din buzunar.

Nu îți mai faci griji că lumina e prea slabă, sau că trebuie să sacrifici claritatea când folosești zoom-ul (care este 100x). Culorile sunt mai bogate ca niciodată. Practic, nu trebuie decât să privești în jur și să ai idei – camera lucrează pentru tine, ca să obții imagini excelente.

#AnotimpurileSamsung este un proiect dedicat pasionaților de fotografie din comunitatea Samsung #withGalaxy, structurat în jurul anotimpurilor, care marchează și sezoanele mari de fotografie. Cele mai bune fotografii care respectă conceptul concursului și dau dovadă de creativitate și claritate sunt jurizate de talentata fotografă Christina One, parte a programului de influenceri #TeamGalaxy. Cea mai bună fotografie a sezonului este premiată cu un Galaxy S21. Și există și șansa unei întâlniri față în față: anul acesta, în premieră, Christina One a făcut un tur prin București cu câștigătorii de la Vara Samsung 2021, care au vizitat muzee și au făcut poze, primind sfaturi de fotografie.

De câțiva ani buni, de când am dezvoltat acest proiect de suflet împreună cu Samsung Romania, anual am de trecut prin patru jurizări, câte una pentru fiecare anotimp. Şi, cu fiecare fotografie parcursă caut, pe lângă tematica impusă, să rupă tiparele obişnuitului, banalului peisaj sezonier, corect expus. Indiferent că vorbim de un peisaj, o fotografie conceptuală, un portret etc., compoziția trebuie să mă poarte prin starea unui anotimp, nu să-mi enunțe mot à mot anotimpul.” – Christina One, ambasador anotimpurile Samsung. www.instagram.com/onechristina/

Desenează, schițează și notează-ți ideile cu ajutorul S Pen, așa cum faci atunci când scrii într-un caiet. Cele 4096 niveluri de presiune ale S Pen și vârful de 0,7 mm oferă acea experiență de scriere familiară, însă fără a folosi cerneală.

Vizitează-ne pe Instagram pentru mai multă inspirație, apoi distribuie cele mai remarcabile fotografii #withGalaxy. www.instagram.com/samsungromania/ (P)

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*