Cel mai rapid semimaraton din lume

Se va alerga în Ras Al Khaimah, cel mai pitoresc dintre Emiratele Arabe Unite, pe 18 februarie 2022!

Ajuns deja la cea de-a 15-a ediție, Semimaratonul este cotat cu World Athletics Gold Label și-a deschis deja lista de înscrieri, cu 4 categorii, de la 1 km la 21 lkm.

Atuurile cursei țin de ineditul cadrului natural, de contrastul cu natura noastră de februarie, ar și d accentele de lux pe care le are de obicei o călătorie în Ras El Khaimah. Cu doar 200 de locuri disponibile, alergătorii pachetelor VIP vor avea, de asemenea, acces la o zonă specială de depozitare a bagajelor și intrare prioritară la linia de start, pentru a evita cozile. Alte beneficii includ o bandană personalizată cu denumirea evenimentului, o pereche de șosete de alergare de performanță și un pachet foto de la fotografii oficiali ai maratonului.

Participanții și susținătorii pot cumpăra, de asemenea, bilete pentru petrecerea de dinainte de cursă și pentru brunch-ul de după cursă, desfășurate exclusiv la DoubleTree by Hilton. În tariful de 180 AED de persoană, petrecerea de dinainte de cursă oferă, pe lângă mâncare și divertisment, permițând oaspeților să lege prietenii cu ceilalți alergători în cursă. În tariful de 240 AED de persoană, brunch-ul de după cursă oferă locul perfect pentru a sărbători cu un meniu extins, băuturi răcoritoare și divertisment live.

Moneda locală: 1AED este aprox. 1,2 RON ; 1 eur = 4,3 AED (dirhami)

Detalii și înscrieri: aici.
Informații generale: aici.

Citește și

Cea mai lungă tiroliană din lume

Ras Al Khaimah, viitoarea ta destinație

Ecoturism în Dubai

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*