NATIONAL GEOGRAPHIC a primit distinctia „MAGAZINE OF THE YEAR”

Revistei NATIONAL GEOGRAPHIC i-a fost acordat PREMIUL „MAGAZINE OF THE YEAR” de catre American Society of Magazine Editors, in cadrul Galei Extraordinare „2011 National Magazine Awards”, festivitate ce constituie o celebrare a excelentei dovedite de cei mai importanti jucatori din media.

In cadrul aceleiasi gale, faimosul brand cu chenar galben a fost  desemnat si castigator al Premiului  „Single Topic Issue”, care onoreaza publicatiile ce au dedicat in intregime o editie unui singur subiect, distinctie acordata NATIONAL GEOGRAPHIC din aprilie 2010, cu tema „Apa”.
Evenimentul a reunit la New York pe data de 9 mai,  peste 700 de editori si publisheri ce i-au celebrat pe finalisti, printre care s-au aflat si The New York Times Magazine, People, Rolling Stone, Vanity Fair sau O, The Oprah Magazine.

Revista NATIONAL GEOGRAPHIC a fost lansata  in 1888, este editata in 32 de editii internationale si citita de peste 40.000.000 de oameni din lumea intreaga.  Editia romaneasca a NATIONAL GEOGRAPHIC apare din luna mai 2003.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*