Bucureşti Mall şi WWF sprijină protejarea mediului natural al urşilor bruni din România

Poster

Bucureşti, 9 august 2012 – Bucureşti Mall va găzdui, în perioada 11-12 august şi 18-19 august, un eveniment educativ cu privire la protejarea naturii sălbatice şi a urşilor bruni, organizat împreună cu World Wide Fund for Nature- România (WWF). Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 14:00-20:00, în zona coridorului H&M.

„Cu sprijinul organizaţiei WWF ne dorim să aducem în atenţia clienţilor noştri cauza referitoare la conservarea, refacerea şi administrarea responsabilă a zonelor naturale din ţara noastră. Evenimentul susţinut atât de Plaza România, cât şi de Bucureşti Mall transpune aceste fapte într-un proiect educativ, astfel că cei mici pot descoperi şi învăţa despre importanţa salvării unei specii de animale, dar şi a mediului în care aceasta trăieşte”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.
Indiferent de vârstă, pasionaţii de natură sunt aşteptaţi în mall cu activităţi educative şi distractive, prin care vor afla mai multe informaţii despre habitatul natural al urşilor bruni în pădure, dar şi cum pot fi protejaţi. De asemenea, toţi vizitatorii vor putea admira şi o expoziţie unică cu pădurile din ţara noastră :„Poveştile pădurii”.
Împreună cu voluntarii de la WWF, copiii vor face cunoştiinţă cu familia Brunescu, o familie de urşi din România, vor învăţa cum ar trebui să arate o casă ideală în pădure şi o vor construi folosind materiale naturale: pietricele, ghindă, crengi, conuri, frunze, iarbă, plastilină şi hârtie creponată. Cei mai creativi dintre copii vor putea câştiga un ursuleţ de pluş sau un tricou marca WWF.
Mai multe informaţii pe http://www.bucurestimall.com.ro/ şi pagina de Facebook http://www.facebook.com/bucurestimall

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*