Noi premii pentru National Geographic

Foto Michael Nichols

Revista National Geographic a primit vineri patru distinctii din partea  Societăţii Americane a Editorilor de Reviste, la gala la National Magazine Awards.

– Un premiu pentru excelenţă, pentru ediţiile din octombrie, noiembrie şi decembrie 2012. Ele includ, ca titluri de copertă, o investigaţie asupra legăturii directe între religie şi traficul internaţional de fildeş, un portret al noii Cube, care îşi caută identitatea după dispariţia lui Fidel Castro şi o incursiune în intimitatea celor mai uriaşi arbori de sequoia.

– Un premiu pentru fotografie pentru articolele din august, septembrie şi decembrie 2012. Au fost recompensate, din nou, imaginile cu sequoia gigant, cele care redau fenomene meteo extreme şi cele despre indienii păstrători de tradiţii Oglala Lakota din rezervaţia Pine Ridge.

Panoramă compusă din patru imagini. Sean R. Heavey, Barcroft Media/Landov

– Un premiu pentru produse destinate tabletelor, pentru ediţiile iPad din mai, noiembrie şi decembrie 2012.

– Un premiu pentru un material multimedia, ale cărui merite le poţi vedea aici. Proiectul face parte din Iniţiativa Feline Mari, promovată de National Geographic Society. Urmăreşte şi tu acest video istoric – cum aleargă cel mai rapid animal din lume, ghepardul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*