România are cei mai mulţi câştigători în competiţia internaţională Dream Car Art Contest

Dream Car, de Iasmina Maria Ranceanu

Desenând maşina visurilor, micii artişti participanţi la concurs au oportunitatea de a-şi dezvolta interesul pentru maşini şi de a înţelege mai bine bucuria şi importanţa unui vis.

Concursul internaţional Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation este destinat copiilor cu vârsta de până la 15 ani, iar principalul scop este de a le stimula imaginaţia şi creativitatea, pentru ca aceştia să îşi exprime viziunea cu privire la un viitor mai bun.

Dream car, de Ştefania Sandu

Peste 600.000 de lucrări din peste 70 de ţări participante au fost înscrise în concurs, România fiind marea câştigătoare a acestei ediţii, cu 4 lucrări selectate în marea finală. Din cele 30 de premii – constând într-o vizită în Japonia – Toyota România a caştigat anul acesta 4 în urma jurizării internaţionale a lucrărilor, ce a avut loc în Japonia, în luna iulie.

Dream car, de Sorina Teodora Călinescu

Pentru prima dată, locurile ocupate de micuţii artişti în finală nu au fost comunicate, acest lucru fiind păstrat secret până la premierea oficială din Japonia de la sfârşitul lunii august 2013. Cei 4 mici artişti care vor merge la ceremonia de premiere din Japonia sunt: Ştefania Sandu 12 ani, Sorina Teodora Călinescu 14 ani, Iasmina Maria Receanu 14 ani şi Ciprian Gherghinoiu 14 ani.

Dream Car, Ciprian Gheoghinoiu

Este al treilea an când România participă la competiţia organizată de către Toyota Motor Corporation şi câştigă în finala concursului. Anul trecut, în 2012, Ştefania Mihaela Călinescu, în vârstă de 14 ani, a câştigat medalia de AUR la categoria sa de vârstă , iar acum doi ani, în 2011, Adrian Emanuel Pristavu a câştigat una dintre menţiuni în cadrul aceluiaşi concurs. Câştigătorii au avut şansa să viziteze Japonia (toate costurile fiind suportate de către Toyota Motor Corporation).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*