(P) Un eveniment special la Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest

micul print

Puterea de a visa, de a spera, de a zâmbi și de a dărui răzbate în adâncul fiecărui suflet nobil pe care îl purtăm cu grijă în noi. Mai mult, puterea dragostei reprezintă unicul ideal al vieții.

Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest a avut onoarea de a găzdui pe data de 30Mai 2018, spectacolul „Micul Prinț” de Antoine de Saint Exupery, pus în scenă de trupa de actori Geoly Art. Evenimentul a fost orchestrat sub bagheta doamnei general manager Ramona Stefan #Vienna House Easy Airport Bucharest, reprezentatia fremătând de bucurie si emoție iar adrenalina și voia bună au fost redate de zâmbetul celor 30 de copii de la Organizatia Umanitara Concordia Romania, organizație reprezentată de Casa Austria, Ferma pentru Copii, Casa Cristina și Casa Alexandra sub îndrumarea doamnelor director Valentina Ion și Tavangiu Antonia.

Micul Prinţ, o poveste suprarealistă, ce sfidează convenţiile realităţii, intrând pe tărâmul viselor şi al imaginaţiei dezlănţuite. O poveste ce ne provoacă la o întâlnire cu noi înşine, care ne face să ne oprim din mers și pur și simplu să stăm, să privim, să ascultăm și să sperăm. Adresându-se în mod direct sufletului, povestea surprinde frumusețea umană care nu se poate vedea cu ochiul liber, fiindcă „ochii sunt orbi; trebuie să cauți cu inima”!

Împreună am reuşit să producem miracole. Pentru că orice zâmbet, orice vis și orice bucurie – este un miracol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*