(P) Vizitează cele mai populare atracții din Dubai în 36 de ore

atractii dubai

Vizitează cele mai populare atracții din oraș în 36 de ore cu noua cartelă de acces pentru escale în Dubai! 

Departamentul de Turism și Marketing Comercial din Dubai (Dubai Tourism) continuă să dezvolte portofoliul de produse Dubai Pass prin lansarea celei mai noi oferte – cartela de acces pentru escale în Dubai (Dubai Stopover Pass), concepută special pentru ca vizitatorii pe perioade scurte de timp să se poată bucura de gama variată de atracții și experiențe ale emiratului într-un mod cât mai accesibil din punct de vedere financiar. Cartela de acces pentru escale în Dubai le permite vizitatorilor să economisească atât timp, cât și bani prin combinarea celor mai populare atracții, tururi și croaziere din oraș într-o cartelă de acces pentru oraș (city pass) accesibilă pentru toată lumea. Oferindu-le oaspeților aflați în escală ocazia de a alege între 2, 3 sau 4 atracții pe care să le viziteze în 36 de ore, această cartelă de acces pre-plătită le permite turiștilor să se bucure de frumusețile Dubaiului într-o perioadă scurtă de timp.

Prin achiziționarea cartelei de acces pentru escale (Stopover Pass) înainte de a sosi în oraș, vizitatorii pot economisi până la 60% din suma plătită în mod normal pentru biletele de acces. Cartela de acces oferă cea mai bună valoare disponibilă în Dubai, permițându-le turiștilor să viziteze numeroase atracții populare, trăind experiențe de neuitat, inclusiv Burj Khalifa (At the Top), spectacolele de la Fântâna Dubai și plimbările pe lac, vizitarea obiectivelor turistice cu autobuzul Hop on-Hop off, croaziere cu cină pe un dhow în Marina, acvariul și grădina zoologică subacvatică Dubai și Dubai Frame.

Ahmed Al Khaja, Director General Executiv al Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), a declarat: „Oferind o scurtă «degustare» de până la 36 de ore a propunerilor de vacanță puse la dispoziție de emirat, această nouă cartelă de acces nu doar că le va permite vizitatorilor să profite din plin de timpul petrecut în oraș, ci îi va și încuraja să se întoarcă și să exploreze ce mai are de oferit Dubaiul.

Permițându-le turiștilor să se bucure de atracțiile orașului într-un mod foarte flexibil, în mod convenabil și accesibil din punct de vedere financiar, fiecare cartelă de acces are opțiuni pentru adulți și copii, cu prețuri începând de la 199 AED pentru adulți și 169 AED pentru copii.

De asemenea, cartela de acces include și opțiunea suplimentară Wi-Fi de buzunar, care le permite vizitatorilor să rămână conectați în timp ce explorează orașul. Disponibilă pentru achiziționare online la www.dubaipass.ae, trebuie doar să prezentați cartela de acces când ajungeți la atracția aleasă pentru a beneficia de acces liber oriunde în emirat, fără a fi nevoie de plăți în numerar.

Pachete Adult (AED) Copil (AED)
Alegeți 2 atracții 199 169
Alegeți 3 atracții 279 226
Alegeți 4 atracții 385 336

 

*Vârsta copilului: Între 3 și 12 ani și cu o înălțime sub 1,1 m

 

 

 

Sursă foto: Dubai Tourism

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*