(P) Topul locurilor sălbatice în care să o surprinzi cu un inel de logodnă

inel de logodna

Dacă ești pe punctul de a te așeza în genunchi în fața partenerei pentru a-i oferi mult râvnitul inel de logodnă, atunci asigură-te că vei face acest gest într-un cadru de neuitat. Nici nu trebuie să mergi prea departe. Europa oferă o mulțime de locuri pitorești, care stârnesc adrenalina.

Reykjavík, Islanda

Islanda este un tărâm magic, înconjurat de ghețari, de munți și formațiuni pietroase, de peșteri de gheață. De asemenea, Luminile Nordului au inspirat artiști, regizori, scriitori și sunt în continuare fascinante pentru oricine ajunge să le vadă. Imaginează-ți cât de special ar fi momentul cererii în căsătorie sub culorile cosmice ale Aurorei Boreale! Ia cu tine un inel cu diamante si oferă-i-l în acest peisaj de basm. Asigură-te că după ce i-ai făcut propunerea ai rezervată o masă la un restaurant pentru cină. În felul acesta veți putea sărbători împreună.

Laponia, Finlanda

Iarna poate fi un moment bun pentru o cerere în căsătorie, cu condiția să îți duci iubita acolo unde zăpezile sunt la ele acasă. Adică pe tărâmul lui Moș Crăciun. În cea mai nordică regiune a Finlandei vei găsi sălbăticia subarctică. Te așezi în genunchi în zăpadă sau chiar o ceri pe iubita ta în căsătorie într-un snowmobil. După ce îi oferi un frumos inel de logodnă, bine ar fi să ai la îndemână și o sticlă de șampanie pe care să o deschizi.

Preikestolen, Norvegia

Pentru emoții care să îi rămână mereu vii în amintire îți poți duce partenera într-un loc nu doar simbolic, ci și dătător de foarte multă adrenalină. Este vorba despre Preikestolen sau Pulpit Rock, din Norvegia, un bloc masiv de piatră, cu un hău imens sub el. Priveliștea asupra fiordului este absolut spectaculoasă și îți taie răsuflarea. Și dacă mai adaugi încă un moment de suspans, cum ar fi oferirea unui inel de logodnă din aur alb, să zicem, atunci cu siguranță că imaginile vor rămâne întipărite în memoria amândurora pentru totdeauna.

Galesnjak, Croația

În urmă cu numai 10 ani, o aplicație Google făcea o captură uimitoare. Realiza imaginea unei insule în formă de inimă: Galesnjak, din Croația. De atunci, acest loc a devenit o atracție în special pentru cuplurile de îndrăgostiți și unul dintre locurile preferate de aceștia pentru a-și declara dragoste veșnică. Ceea ce face Insula Galesnjak atât de specială este atmosfera sălbatică și mai ales liniștită. Deși este vizitată de o mulțime de turiști în fiecare an, insula a rămas în starea sa naturală, fără niciun fel de amenajări moderne.

Ochiul Beiului, România

Are și țara noastră o mulțime de locuri sălbatice extrem de interesante, care merită vizitate. Unul dintre ele este Lacul Ochiul Beiului, din Munții Banatului. Este nevoie de puțină condiție fizică pentru a ajunge până în acest loc pitoresc, însă tot efortul merită. Lacul, care are dimensiuni reduse, impresionează prin culoarea sa de un albastru ireal. Apa nu îngheață nici măcar iarna, datorită izvorului care alimentează lacul în permanență. Locul este unul cu totul aparte și ai șanse foarte mari să fii doar tu și partenera ta în zonă atunci când te așezi în genunchi pe malul lacului albastru și îi oferi un  inel de logodnă din aur galben, eventual cu o piatră de safir care să vă amintească mereu de locul idilic în care ai cerut-o în căsătorie.

 

 

 

Sursă foto: Unsplash

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*