(P) Imagini desăvârșite pentru amintiri perfecte

Panasonic Lumix S1R

Cu Panasonic Lumix S – full-frame fără compromis!

Panasonic promovează conceptul de dezvoltare a exprimării artistice. Special pentru acest concept, a dezvoltat o cameră mirrorless Full Frame, punând un accent puternic pe capabilitățile expresive atât pentru fotografi, cât și pentru videografi. Compania a introdus aceste camere pe piață ca parte a seriei LUMIX S, urmărind să ofere instrumente ideale clienților care doresc să se exprime prin arta vizuală.

Astfel, Panasonic a dezvoltat două modele ale sale din noua gamă mirrorless full-frame: LUMIX S1R și S1. Aceste modele sunt primele din lume care beneficiază de sistemul dual de stabilizare a imaginii (Dual I.S.) și care pot înregistra video 4K 60p/50p.

Camerele sunt ușor de utilizat și sunt extrem de robuste, acestea fiind elemente esențiale pentru profesioniștii domeniului foto/video, încorporând totodată o gamă completă de tehnologii Panasonic bazate pe experiența de peste un secol în industria de electronice de consum și de zece ani în dezvoltarea camerelor mirrorless. Vorbim despre tehnologii digitale precum procesarea imaginilor sau a semnalelor digitale, tehnologie optică de top, de disipare a căldurii și multe altele.

Concepută pentru fotografii excepționale dar și pentru filmări de calitate profesională, LUMIX S1 este construită în jurul monturii L cu un diametru larg oferind creatorilor media toate beneficiile unui senzor full-frame de înaltă sensibilitate.

Senzorul CMOS de 24.2 megapixeli reprezintă inima LUMIX S1. Echipată cu o stabilitate remarcabilă a imaginii și un nou procesor Venus Engine, camera performează la cele mai înalte standarde în fotografie permițând totodată realizarea de înregistrări video de calitate excepțională cu detalii de lumini și umbre bine echilibrate.

Pentru a capta momentul decisiv, fotograful încadrează imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume*1 cu o claritate neegalată datorită ecranului OLED cu 5.76 milioane de puncte.

*1 Cameră digitală mirrorless, la 1 februarie 2019.

Panasonic Lumix S1R este un aparat foto mirrorless full-frame, cu un senzor CMOS de 47.3 megapixeli, conceput atat pentru fotografii exceptionale, cat si pentru filmari la calitate profesionala. Echipat cu o stabilitate remarcabila a imaginii si un nou procesor Venus Engine, camera performeaza la cele mai inalte standarde. Pentru a capta momentul decisiv, fotograful incadreaza imaginea folosind vizorul electronic cu cea mai inalta rezolutie din lume cu o claritate neegalata, multumita ecranului OLED cu 5.76 milioane de puncte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*