(P) Cât de spectaculoasă este Grădina Botanică din Capitală noaptea

Foto: PR

Timp de o noapte, serele Grădinii Botanice din Capitală și-au deschis larg porțile pentru a fi fotografiate. Palmieri, cactuși, orhidee, ficuși, nuferi tropicali sau alte plante exotice și-au dezvăluit frumusețea în fotografii spectaculoase captate la lumina difuză a lunii sau a felinarelor amplasate în jurul construcției din sticlă.

Ghidați de fotograful Alex Damian, pasionații de fotografie cu telefonul mobil au putut descoperi magia naturii chiar în centrul Bucureștiului, prin lentila telefoanelor seriei P30 și a noului lansat P30 lite.

#LightUptheNight, cea de-a treia ediție a seriei de workshopuri Huawei dedicate fotografiei realizate cu smartphone-urile HUAWEI P30, P30 Pro și P30 lite a urmărit să evidențieze atmosfera luxuriantă a Grădinii Botanice care noaptea se transformă într-un loc magic, devenind o sursă de inspirație în inima orașului.

Foto: PR

Deschisă publicului în urmă cu aproape o jumătate de secol, sera de expoziții din cadrul Grădinii Botanice din Capitală adăpostește sute de plante originare din zonele tropicale, subtropicale și ecuatoriale ale globului. Frumusețea lor aparte a fost pusă în valoare de sistemul de camere cu Super Night Mode integrat în smartphone-urile P30 lite, P30 și P30 Pro.

Rescrie regulile fotografiei pe timp de noapte

Cu noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro oricine poate descoperi magia naturii inclusiv noaptea, datorită sistemului de camere cu Super Night Mode, capabil să surprindă imagini clare chiar și atunci când este detectată cea mai mică prezență a luminii. În plus, datorită tehnologiilor revoluționare pe care le integrează, dispozitivele pot capta fotografii și clipuri video la o calitate excelentă fără trepied, doar la lumina lunii.

Foto: PR

Fotografia este mai mult decât arta, este știință

Spre deosebire de telefoanele aflate în prezent pe piață, Huawei utilizează o tehnologie nouă care permite dispozitivului să “vadă” dincolo de ceea ce ochiul uman poate percepe. Pentru a dezvolta modelele HUAWEI P30 și P30 Pro, inginerii au înlocuit filtrul de culoare RGB, care a definit fotografia digitală timp de jumătate de secol, cu revoluționarul filtru RYYB Color Filter Array (CFA). Noua configurație care presupune înlocuirea pixelilor verzi cu cei galbeni, reușește să crească în mod substanțial aportul de lumină, deoarece filtrul galben captează atât lumina roșie, cât și cea verde. Grație acestei schimbări, modelele HUAWEI P30 si P30 Pro pot surprinde imagini clare chiar și atunci când este detectată cea mai mică prezență a luminii.

În plus, Super Night Mode integrează sistemul HUAWEI AIS (Artificial Intelligence Stabilization) cu detecția obiectului fotografiat, astfel încât distorsionările apărute din cauza mișcării mâinilor să fie ajustate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Seria HUAWEI P30 a schimbat așteptările pe care utilizatorii le au în ceea ce privește fotografiile realizate cu telefonul mobil. Cu un scor-record acordat de DxOMark, de 112, atât în cazul fotografiei, cât și în ceea ce privește realizarea de clipuri video, Huawei P30 Pro oferă calitatea unui DLSR la cel mai bun raport calitate-preț din categoria smartphone-urilor premium.

Telefonul HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei, iar HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei. Oferind experiențe fotografice superioare care caracterizează întreaga serie P30, HUAWEI P30 lite este disponibil la un preț recomandat de 1.699 lei.

Toate cele trei modele pot fi achiziționate de la partenerii autorizați Huawei, dar și din Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau din Huawei Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Foto: PR
Foto: PR

Cum să surprinzi imagini memorabile cu telefonul mobil și funcția Super Night Mode

Huawei și fotograful Alex Damian îți oferă cele mai bune trucuri pentru fotografia în condiții de lumină scăzută. Iar tehnologia încorporată în noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro, ultimul cu sistemul de patru camere Lecia și inteligență artificială, îți oferă instrumentul perfect pentru a experimenta fotografia ca niciodată până acum. Află cum îți poți folosi smartphone-ul pentru a obține cele mai bune fotografii pe timp de noapte.

  • Fotografiază de pe acoperișul unei clădiri apusul soarelui. Cerul se va dezvălui în culori electrizante, în vreme ce luminile orașului care tocmai se aprind vor da fotografiei un aspect misterios.
  • Fotografia în condiții de lumină scăzută nu a fost niciodată mai simplă: cu noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro, trebuie doar să găsești cadrul potrivit, iar inteligența artificială va face restul pentru tine.
  • Folosește-te de lumina unui stâlp de iluminat pentru a surprinde silueta unui personaj în trecere sau umbrele misterioase create de frunzele copacilor din jur.
  • Orice element din natura poate fi folosi drept inspirație pentru fotografii reușite, cât timp ai răbdare și nu încetezi să cauți cele mai inedite unghiuri.
  • Folosește-te de luminile orașului pentru a surprinde agitația de seară de pe marile bulevarde.
  • Viața urbană nu a fost niciodată mai colorată: Magazinele luminate, farurile mașinilor sau reclamele luminoase pot crea un impact puternic în fotografia de noapte. Profită de întreaga paletă de culori a orașului și de Huawei Super Night Mode pentru fotografii desăvârșite, chiar și în condiții de lumină scăzută.
  • Dacă folosești deja un smartphone Huawei, folosește modul Light Painting pentru a transforma traficul din jur într-o pictură contemporană sau pentru a transmite mesaje luminoase celor dragi.
  • Uită de timpii lungi de expunere, setări ISO complicate sau trepiede greoaie. Cu funcția Light Painting poți transforma traficul în linii luminoase artistice, chiar și în condiții de lumină prea puternică pentru un DSLR. Ba mai mult, te poți juca cu diverse surse de lumină (lanternă, evantaie luminoase sau brățări glow in the dark) pentru a crea diverse forme abstracte sau pentru a scrie mesaje din lumini colorate.
  • Folosit în natură, Modul Night, alături de funcția Super Zoom, te poate ajuta să captezi cerul înstelat ca niciodată până acum.
  • Ba mai mult, efectul spectaculos creat de rotația Pământului va fi dezvăluit cu ajutorul funcției Star Trails, care transformă cerul înstelat într-o spirală de fascicule luminoase. 
Acum nu mai ai nicio scuză să îți petreci serile călduroase de vară oriunde altundeva decât în natură.

Acum că știi tot ce poți face cu gama Huawei P30 | P30 Pro și noul Huawei P30 lite, nu îți rămâne decât să descoperi lumea în noi moduri și să reinventezi regulile fotografiei.

Despre Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:
Facebook: ​facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram:​instagram.com/huaweimobileRO
YouTube: ​youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*