(P) Lansare de carte: „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”

Foto: PR

Doctori, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggeri și-au unit forțele pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de scleroză în plăci primit de către dr.Vanessa Youness, aceasta a decis împreuna cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stângaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu rotile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți.

Foto: PR

Această carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr. Vanessa Youness care a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând!

Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stângaciu și dr Vanessa Youness au povestit într-o conferință de presă deschisă despre cum te poți vindeca de această boală cumplită.

“Am lansat cartea în speranța ca și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci de fapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menită să salveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață sănătosă”, spune dr. Vanessa Youness.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se numără și Clinica de medicină naturistă YOUness Clinic, Fondul de investiții YOUness și Fundația YOUness.

Unde găsești cartea

Pe site-ul clinicii www.YOUness.ro, în librăriile Humanitas, la Librarium, librării partenere în Brașov (Libris și Ing Press), Târgu Jiu (Cartgo), Timișoara (Esotera), Drobeta Turnu Severin (Sonet), Târgu Mureș (Bibliofil), Piatra Neamț (Bibliopolis), București (Bibliostar), pe site-urile: Hamangiu.ro, emag.ro, libris.ro, elefant.ro.

Sursa, foto: PR

6 Comments

 1. Am achiziţionat cartea, dar nu sunt mulţumită deloc! Nu a fost pe măsura aşteptărilor! Este m mult o broşurā, cu informaţii generale nicidecum o abordare „pas cu pas”! Mult respect pentru activitatea dr. Stângaciu, dar nu prea ne ajută zecile de pagini ce cuprind activitatea dumnealui, ne prindea cu adevărat bine recomandări concrete, inclusiv orientare spre diferite centre specializate în tratarea acestei boli. Degeaba ai vrea să încerci varianta apifitoterapeuticą dacă nu ştii la cine să apelezi! Cu alte cuvinte, pentru mine, este o carte comercialā cu o abordare superficială! Multă sănătate tuturor!

 2. Înșelați așteptările oamenilor creduli … „care a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând”. Din pacate nu se cunosc cauzele afecțiunii la nivel mondial, se fac eforturi susținute de către echipe multidisciplinare în cercetare, etc. și dumneavoastră tratați cu atâta ușurință această afecțiune … Fără cuvinte.

 3. m-am bucurat…… dar citind păreri, înțeleg că degeaba……….
  am SM de 18 ani, și ce n-am încercat… inclusiv apifitoterapie cu dr. Cristina Aoșan.
  Sunt în scaun, iar despre dr.Stângaciu cred că e valabilă poezia lui Eminescu, ”Criticilor mei” ”lăudându-se pe el”. păcat…

 4. Fraților, nu zic cum am ajuns sa înțeleg cauza acestui dereglaj, nu-mi place să-i zic boala. Deci, cauza este stresul, nu este nimic ereditar. Reconfigurati-va gândurile, fiți pozitivi și vizualizați tot ceea ce făceați când mutați munții din loc. Creierul, care e afectat la noi, nu face diferența între a te gândi la diverse activități pe care obișnuiam sa le facem și după care suntem nostalgici și activitățile efectiv făcute pe care momentan nu le mai putem face.Dar ne putem gândi la ele și ne putem imagina ca alergam etc. Asa cum stresul agresiv, (sistemul imunitar veșnic în alerta a făcut ca „ostașii noștri de apărare” sa nu mai facă diferența dintre mielina și alte chestii nocive) ne-a adus în starea asta, lipsa lui într-un procent cât mai mare plus ce am zis mai sus (gânduri pozitive, vizualizări, imaginari etc) ne vor face din nou sănătoși. Eu peste un an voi juca din nou fotbal, cred asta cu toată ființă mea. Am 43 de ani și acum 7 ani am început căutările, rmn-uri, ba e borelioza ba… Nu mai insist cu ce știți deja, cred. Am făcut și înțepături de albine dar am renunțat ca erau multe incertitudini în capul meu, deși eram mult mai bine ca acum. Momentan urmez tratamentul Coimbra cu 120.000 de U. I. pe zi dar în cel mai scurt timp voi relua cu albinele, în niciun caz nu are ce sa strice. Scuze dacă v-am plictisit, vreau doar sa ajut!

6 Trackbacks / Pingbacks

 1. Ce carte a scris Vanessa Youness Amal?
 2. Ce diagnostic a primiv la 22 de ani Vanessa Youness Amal? | IBC to Know
 3. Cum a primit diagnosticul de SM Vanessa Youness Amal?
 4. De ce este atat de populara Vanessa Youness Amal?
 5. Cum s-a vindecat Vanessa Youness Amal de SM? | Cadoul.info – Idei de cadouri pentru toti
 6. Cum a reusit sa se vindece Vanessa Youness Amal?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*