(P) Lansare de carte: „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”

Foto: PR

Doctori, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggeri și-au unit forțele pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de scleroză în plăci primit de către dr.Vanessa Youness, aceasta a decis împreuna cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stângaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu rotile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți.

Foto: PR

Această carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr. Vanessa Youness care a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând!

Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stângaciu și dr Vanessa Youness au povestit într-o conferință de presă deschisă despre cum te poți vindeca de această boală cumplită.

“Am lansat cartea în speranța ca și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci de fapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menită să salveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață sănătosă”, spune dr. Vanessa Youness.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se numără și Clinica de medicină naturistă YOUness Clinic, Fondul de investiții YOUness și Fundația YOUness.

Unde găsești cartea

Pe site-ul clinicii www.YOUness.ro, în librăriile Humanitas, la Librarium, librării partenere în Brașov (Libris și Ing Press), Târgu Jiu (Cartgo), Timișoara (Esotera), Drobeta Turnu Severin (Sonet), Târgu Mureș (Bibliofil), Piatra Neamț (Bibliopolis), București (Bibliostar), pe site-urile: Hamangiu.ro, emag.ro, libris.ro, elefant.ro.

Sursa, foto: PR

5 Comments

  1. Am achiziţionat cartea, dar nu sunt mulţumită deloc! Nu a fost pe măsura aşteptărilor! Este m mult o broşurā, cu informaţii generale nicidecum o abordare “pas cu pas”! Mult respect pentru activitatea dr. Stângaciu, dar nu prea ne ajută zecile de pagini ce cuprind activitatea dumnealui, ne prindea cu adevărat bine recomandări concrete, inclusiv orientare spre diferite centre specializate în tratarea acestei boli. Degeaba ai vrea să încerci varianta apifitoterapeuticą dacă nu ştii la cine să apelezi! Cu alte cuvinte, pentru mine, este o carte comercialā cu o abordare superficială! Multă sănătate tuturor!

  2. Înșelați așteptările oamenilor creduli … „care a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând”. Din pacate nu se cunosc cauzele afecțiunii la nivel mondial, se fac eforturi susținute de către echipe multidisciplinare în cercetare, etc. și dumneavoastră tratați cu atâta ușurință această afecțiune … Fără cuvinte.

  3. m-am bucurat…… dar citind păreri, înțeleg că degeaba……….
    am SM de 18 ani, și ce n-am încercat… inclusiv apifitoterapie cu dr. Cristina Aoșan.
    Sunt în scaun, iar despre dr.Stângaciu cred că e valabilă poezia lui Eminescu, ”Criticilor mei” ”lăudându-se pe el”. păcat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*