(P) Gloria Hotels & Resorts, locul unde te bucuri de o vacanță de neuitat

Gloria Hotels & Resorts

Ți-ai imaginat vreodată locul perfect în care ai putea uita cu adevărat de grijile cotidiene? Oriunde te-ar fi plimbat imaginația, resorturile de lux puse la dispoziție de Gloria Hotels&Resorts îți vor întrece așteptările.

Situate pe plaja din Belek a Antalyei, care îți deschide porțile către frumusețea serenă a Mării Mediterane, Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort și Gloria Verde Resort sunt resorturile de lux care îți oferă cheia de acces către fericire. Albastrul infinit al cerului îmbrățișează energia mării, ademenindu-te să inspiri adânc frumusețea răpitoare a peisajelor care te înconjoară. Iar pentru a uita definitiv de griji, frumusețea naturală se îmbină cu servicii de lux, care redefi-nesc perfecțiunea. Nu trebuie decât să stai pe spate și să te bucuri de Paradis.

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort îți propune o vacanță minunată în mijlocul unui peisaj superb, cu vedere la albastrul liniștit al mării și oportunitatea de a te bucura de râul răcoros din apropiere. Hotelul de aici îți aduce toată frumusețea Me-diteranei într-o locație uimitoare, cu servicii ireproșabile. Facilitățile de care te bucuri în cameră: acces la internet wireless, telefon direct, televizor LCD, seif, minibar, uscător de păr, sistem de cartele cheie, aer condiționat central. De asemenea, ai acces la o serie de activități și facilități pentru întreaga familie. Copiii pot rămâne să se distreze la fabulosul club Gogi Kids, în timp ce tu savurezi o plimbare romantică pe plaja privată a resortului.

Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort îți promite pace și echilibru, transformându-ți în realitate cel mai frumos vis de vacanță. Aici, sunetele naturii îți mângâie spiritul, încurajând explorarea propriilor vise și dorințe. E, într-adevăr, un resort cu efecte terapeu-tice, care nu exclude însă serviciile de lux, oferindu-ți acces la opt restaurante și nouă baruri, piscine și un spa de lux, unde te poți răsfăța cu tratamente de înfrumusețare, masaje relaxante și băi turcești.

Gloria Verde Resort

Situat într-un mediu natural unic, cu o înțelegere excelentă a serviciilor, calitatea Gloria Verde Resort a fost recunoscută de numeroase organizații internaționale și a câștigat multe premii. Îți promite o vacanță energizantă pe malul mării, oferindu-ți camere cu terasă sau balcon, acces la internet wireless, telefon direct, televizor LED, seif digital, meniu de perne, minibar, sistem de cărți de credit, aer condiționat central și chiar DVD player. Printre serviciile de lux incluse în prețul camerei se numără sauna, baia cu aburi, aqua-aerobic, volei pe plajă, tenis de masă sau windsurfing.

 

 

www.mrpeter.ro/

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*