(P) Grupul eSky cucerește al cincilea continent

Foto: 123rf

Agenția de turism online (OTA) eSky își continuă expansiunea globală, îmbarcându-se pe una dintre cele mai atractive piețe din Africa și anume în Africa de Sud. Astfel, serviciile companiei vor fi acum disponibile în aproape 50 de țări și regiuni de pe 5 continente.

Potrivit experților eSky, piața sud-africană este extrem de atractivă, fiind cea de-a doua cea mai mare economie din Africa, cu aproape 50 de milioane de locuitori și o medie de 800.000 de locuri disponibile în zboruri locale și internaționale în fiecare lună. Aici turismul este una dintre cele mai importante industrii, iar utilizatorii au un mare apetit pentru mobil (conform Euromonitor, 75% dintre utilizatori preferă dispozitive mobile atunci când caută și își rezervă aranjamentele de călătorie).

„Fiind o companie cu ambiții globale, explorăm în mod constant noi provocări. Aducem 15 ani de experiență în industrie pe o piață care a început să se dezvolte accelerat pe parcursul ultimului deceniu. Suntem încrezători în faptul că portofoliul nostru extins de zboruri și opțiuni de cazare, combinate în pachete dinamice, precum și produsul nostru multiline vor permite utilizatorilor sud-africani să descopere destinații noi, mai accesibile și mai convenabile.” a declarat Marius Turbatu – HUB Manager eSky România și Director de expansiune la eSky Group.

Expansiunea globală rămâne unul dintre cele mai importante obiective strategice ale companiei, impreună cu dezvoltarea de soluții și produse de tehnologie. În acest an, Grupul eSky, unul dintre jucătorii de Top din România încă din 2009, și-a lansat serviciile în țări precum: Argentina, Mexic, Chile, Austria, Germania, Elveția, Belgia și Olanda.

În acest an, compania își sărbătorește cea de-a 15-a aniversare. Evenimentul va fi marcat de o serie de surprize pentru consumatori, inclusiv reduceri, o ediție specială de călătorie și o competiție foto internațională, cu un premiu de 15.000 PLN (3.500 EUR) constând într-un voucher de călătorie.

Despre companie

Cu un venit net pe 2018 în valoare de 5.8 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 37 milioane de euro, eSky România este una dintre agențiile online de turism de top din România.

Activă pe piața locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are 48 de piețe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât și în Europa, Asia și Africa.

eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel (pachete dinamice), închirieri mașini și asigurări de călătorie. eSky se numără printre puținele agenții online de turism cu aplicație de mobil proprie, aceasta fiind votată drept cea mai utilă aplicație la Webstock în 2015, dar și cea mai bună aplicație de travel, în cadrul Etravel Conference 2016.

În 2018, eSky a fost declarată cea mai profitabilă agenție online de turism din România, poziționându-se astfel ca un partener de încredere pentru clienții săi pe piața românească.

Citește și

Comerțul cu corn de rinocer, legalizat în Africa de Sud

Copiii lui Mandela

Cape Town

Sursa: PR
Foto: 123rf

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*