Ești gata de o nouă provocare?

Anul 2020 aduce odată cu primăvara și hackathonul cu cele mai mari premii din UPB: EESTEC Olympics 10.

 

 

Maratonul de 24 de ore de programare intensă, sub forma unui Main Challenge realizat împreună cu Bitdefender si Google este cheia provocării noastre.

 

Tot ce trebuie să faci este să îți aduni 3 prieteni, să formați o echipă și să vă inscrieți pe www.eestec.ro/olympics până pe data de 8 martie. Dacă echipa voastră va fi printre cele 20 selecționate, vă așteptăm pe 28-29 martie în Biblioteca UPB unde veți încerca să dezvoltați o aplicație ce vă va aduce mai aproape de marile premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I, 1350€ pentru cei ce vor câștiga locul al II-lea și 900€ pentru echipa de pe locul III.

Deoarece este a 10-a ediție a evenimentului, și ne dorim să avem cât mai multe echipe câștigătoare, oferim studenților șansa de a participa și la 3 competiții de tip Side Challenge, cu premii la fel de atractive, organizate împreună cu BCR, EY și GROUP RENAULT. Te regăsești în toate cele de mai sus și pasiunea pentru programare este mai puternică decât oricând? Poți aplica la toate!

Dacă mai ai întrebări referitoare la edițiile anterioare, premii sau parteneri, dar și alte detalii despre EESTEC Olympics, poți afla pe site-ul evenimentului www.eestec.ro/olympics sau pe pagina de facebook EESTEC Olympics.

Ne vedem la maraton! (P)

Sursa, foto: PR

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*