Pe valea Cernei

Foto: PR

În vara aceasta, te invităm la Băile Herculane, “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”, locul unde puterea vindecatoare a apelor termale întâlnește prospețimea unică a aerului ionizat.

De ce tocmai aici, pe valea magică a Cernei? Iată și explicația. În puține locuri din România, istoria și legendele se împletesc și sunt atât de prezente până în zilele noastre, ca la Herculane. Și nu multe stațiuni balneare cu băi termale din lume au trecut prin momente de glorie precum orășelul de Valea Cernei, locul numit de regi și conducători de imperii, “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”.

Unde să te oprești în popasul tău de sănătate la Herculane? Încearcă Afrodita Resort & Spa by Bacolux Hotels. Aici, la centrul de sănătate Herculum Spa, poți simți moștenirea istoriei și desăvârșirea terapiilor balneare cu ajutorul specialiștilor balneologi, resurselor naturale și dotărilor medicale.

Te invităm la Herculum Spa ca să îți regăsești sănătatea. Vino să te faci bine în România. Repară. Recuperează. Reechilibrează. Poți alege între pachete integrate de tratamente balneare personalizate pentru afecțiuni respiratorii, reumatice, dermatologice și ginecologice.

Foto: PR

Cum beneficiezi de tratamente?

Poți opta pentru oferta Sanitatem, un pachet de tratament balnear cu durata sejurului de cinci, șapte, 10 sau 14 nopți, care îți oferă demipensiune sau pensiune completă, 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist și acces la HERCULUM SPA, unde găsești cinci tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de himalaya, saună umedă), piscină de înot, jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu, sală de fitness.

Ce terapii fac diferența?

Sănătatea este azi cea mai prețioasă. Și am văzut asta cu toții în ultimele 4 luni. Azi, fiecare luptă cum poate pentru starea lui de bine și pentru imunitatea sa. La Herculane, procedurile terapeutice de la Afrodita Resort includ ședințe de electroterapie de 8-15 minute cu ultrasunete/unde scurte/microunde, curenți diadinamici, aerosoli/laser termoterapie, ionizari și termocuvertă. Hidrotermoterapiile sunt băile cu sulf, infuziile de plante, dușurile subacvale, băile galvanice precum și împachetările cu termogel, drenajul limfatic și elongațiile.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*