HaHaHa Production și Hama, parteneriatul anului

Casa de producţie a lui Smiley împreună cu Hama România, au lansat o gamă de produse în ediţie limitată.

Pentru prima oară în România, unul dintre cele mai mari label-uri de muzică independente, HaHaHa Production, colaborează cu Hama, unul dintre liderii europeni în business-ul cu accesorii, pentru a crea o gamă de produse în ediţie limitată și pentru a oferi oportunitatea oamenilor să se bucure de fiecare moment al zilei.

Anul 2020 a pus toţi oamenii în faţa unei provocări imense. Cu toate acestea, echipele de proiect din Romania si Germania, au refuzat să renunţe și au arătat că pasiunea învinge mereu.

Casa de producţie a lui Smiley împreună cu Hama România, au lansat o gamă de produse în ediţie limitată. Cu design unic, 100% românesc și proces tehnologic german, produsele își fac locul printre giganţii industriei și transmit emoția tuturor implicați în proiect.

Boxele portabile, rucsacul, powerpack-ul și căștile în ediţie limitată sunt pregătite să transforme zilele mai puţin plăcute în zile frumoase, iar pe cele frumoase în zile extraordinare.

Echipa de design și-a folosit instrumentele creative și a dat viaţă la 3 variante de design unice. Acestea au fost gândite încât să se potrivească cu lifestyle-ul fiecărui om – VIBE. FEEL. LIVE.

VIBE este pentru cei care sunt gata să își creeze cele mai cool amintiri. FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maximum și se simt liberi. LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte și se bucură de moment. #PlayMore .

Căștile cu ANC (Active Noise Cancelling) fac pereche cu powerpack-ul ultra compact de 10 000 mAh, pentru ca toate momentele să fie pline cu muzică. Boxa cu Bluetooth 5.0 sau cea cu fete interschimbabile sunt gata să dea start-ul celor mai cool petreceri. Puteți lua peste tot cu voi toate aceste produse, datorită rucsacului impermeabil cu spații generoase de depozitare și port USB pentru încărcare.

Poţi achiziţiona produsele atât online, pe site-ul www.hamaxhahahaproduction.ro, cât și offline, din retelele magazinelor partenere. (p)

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*