Masa de Paște by Chefs Experience

Masa Paște

Masa de Paște este un moment special care reunește întreaga familie într-o atmosferă caldă, cu preparate delicioase și povești pline de zâmbete. Și ce ar fi Paștele fără mireasma cozonacilor proaspeți, a delicioaselor sarmale sau fără tradiționala salată boeuf?

Scapă de orele petrecute în bucătărie și alege să te bucuri mai mult de momentele speciale alături de cei dragi.Chefs Experience îți vine si anul acesta în ajutor cu preparate delicioase pentru Masa de Paște pe care le poți comanda online, simplu și rapid și pe care le primești acasă, în ziua aleasă de tine.

Bucură-te împreună cu cei dragi de deliciosul cozonac Choco Muse însiropat în vinars, pasca bogata în brânză și stafide, sărmăluțe în foi de varză preparate tradițional, salată boeuf, friptură de miel sau Crème Royale de vită servită cu dulceață de ananas.

Iar dacă vrei cu adevărat să-i surprinzi pe prieteni sau pe cei dragi, poti opta și pentru pachete cadou cu Colomba Pasquale Artigianale – desert italian tradițional și vinuri de colecție sau pentru cel mai delicios tort Pavlova cu bezea crocantă, cremă fină de mascarpone și ciocolată albă și fructe proaspete.

Anul acesta tot ce îți trebuie este doar la un click distanță. Vezi tot ce poți comanda AICI.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*