Husqvarna Automower® funcționează cu Hey Google

Foto: PR

Utilizatorii mașinilor robotizate Husqvarna pentru tuns gazon și-au putut controla mașinile de tuns cu ajutorul Asistentului Google de mai bine de doi ani. Acum, oferta Husqvarna devine și mai variată odată cu anunțul că Husqvarna Automower® funcționează cu comanda vocală Hey Google, care a devenit disponibilă în aplicația Google Home și robotul Automower® poate fi adăugat ca dispozitiv de tip „robot de tuns”.

Husqvarna a anunțat compatibilitatea mașinilor de tuns robotizate cu Google Home în 2019. De atunci, proprietarii Husqvarna Automower® au reușit să-și controleze prin Google mașinile robotizate de tuns gazon folosind comenzi vocale. Acum, Husqvarna Automower® poate fi adăugat ca dispozitiv de tip „robot de tuns” în aplicația Google Home.

Prin adăugarea Automower® ca dispozitiv în aplicația Google Home, va fi și mai ușor pentru utilizator să interacționeze prin Google cu mașina de tuns robotizată, folosind comenzi vocale. De exemplu, în loc să spună „Hey Google, cere Automower să înceapă tunderea” sau „Hey Google, cere Automower să verifice starea gazonului”, utilizatorul poate seta acum nume personalizate pentru dispozitivele sale și spune „Hey Google, pornește Robby” sau „Hei Google, tunde gazonul”.

Fiind parte a ecosistemului Google Nest, Husqvarna va continua să dezvolte experiența utilizatorului. Un exemplu în acest sens este acela de a permite utilizatorilor să creeze rutine cu alte produse inteligente care fac parte din ecosistemul Google Nest.
 Pot fi conectate la aplicația Google Home modelele Husqvarna Automower® din gama X-line și cele echipate cu un kit Automower® Connect.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați: www.husqvarna.com

Despre Husqvarna

Husqvarna este un brand al grupului Husqvarna. Încă din 1689, Husqvarna a fabricat produse de înaltă performanță și a oferit inovații care au schimbat industria, cum ar fi sistemul anti-vibrații și frâna automata de lanț pentru motoferăstraie, precum și mașinile robotizate de tuns gazon. Astăzi, Husqvarna oferă o gamă largă de produse electrice de înaltă performanță pentru parcuri, pădure și grădină și lider tehnologic în domenii cheie; motoferăstraie, trimmere, mașini clasice de tuns iarba și mașini robotizate pentru tunderea gazonului. Produsele Husqvarna sunt vândute în peste 100 de țări, în principal prin intermediul distribuitorilor.

Despre Grupul Husqvarna

Husqvarna Group este lider mondial în produse electrice pentru exterior și soluții inovatoare pentru îngrijirea pădurilor, parcurilor și grădinilor. Produsele mărcii includ motoferăstraie, trimmere, mașini robotizate pentru gazon și mașini de tuns iarba prin împingere. Grupul este, de asemenea, lider european în soluții de irigare pentru grădină și lider global în echipamente de tăiere și utilaje diamantate pentru industria construcțiilor și a pietrei. Produsele și soluțiile Grupului sunt vândute sub mărci precum Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah și Diamant Boart prin intermediul dealerilor și al retailerilor către consumatori și profesioniști din peste 100 de țări. Vânzările nete în 2020 s-au ridicat la 42 miliarde SEK, iar Grupul are aproximativ 12.400 de angajați în 40 de țări. Google și Google Home sunt mărci înregistrate ale Google LLC.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*