Ține-ți pisica în cea mai bună formă

Poate nu-ți dorești neapărat ca pisica ta să se atârne de perdele sau să-ți spargă toate vazele când sare pe dulap. Dar cu siguranță vrei să fie sănătoasă, alertă și mereu în formă, ca să vă bucurați de o viață lungă împreună.

Așa cum ai grijă de ceea ce mănânci tu, e bine să ai grijă și de mâncarea animalelor de companie. Aici intervine Perfect Fit care a studiat cum o hrană bogată în aminoacizi, acizi grași omega-6 și vitamina B din drojdie ajută pisica să-și sintetizeze proteinele de care are nevoie ca să-și păstreze tonusul muscular și instinctele vii, să-și mențină dinții sănătoși, fără tartru, și blana lucioasă. Mai mult, gama Natural Vitality ține cont de preocupările tale pentru nutriție și optează pentru materii prime naturale, dintre care un sfert este carnea proaspătă, fie ea de somon, pește alb, pui ori curcan. 70% din proteinele din hrana noastră sunt de origine animală, așa cum îi trebuie unei feline adevărate. Conține însă și alte ingrediente naturale benefice, la care poate nu te-ai fi gândit: cicoare, ca probiotic, sfeclă uscată, pulpă de mere. Cercetarea ne-a ajutat să le combinăm într-o formulă apetisantă, dar care are grijă de greutatea mâței și de sistemul ei digestiv și urinar.

Sigur, când e vorba despre mâncare, important nu e doar conținutul nutritiv, ci și gustul. În fond, granulele sunt cele pe care pisica le savurează cel mai mult, indiferent dacă stăpânul este acasa sau nu. Așa că nu întâmplător fiecare sortiment combină două gusturi diferite, stimulând papilele felinei. Produsele au o textură plăcută la mestecat, ajutând pisica să aprecieze Natural Vitality ca pe o tratație aparte. În curând, va recunoaște foșnetul și imaginea ambalajului și va aștepta momentele acestea cu și mai mare nerăbdare.

Ne gândim la toate.

Nu doar conținutul alimentar al pachetelor Natural Vitality este perfect echilibrat, 100% holistic, gândit pentru o alimentație progresivă. Avem în vedere și restul aspectelor de care îi pasă unui proprietar responsabil de animale. Produsele Natural Vitality sunt fabricate în mod sustenabil. Orice fel de deșeuri rezultate din procesul nostru de producție sunt reutilizate, reciclate, compostate sau distruse cu recuperare de energie.

Așadar, nu e de mirare că, în urma unui sondaj, 80% dintre utilizatorii Perfect Fit Natural Vitality au fost entuziaști, apreciind că noua noastră rețetă nu face decât să le îmbunătățească viața pisicilor. Vorbim despre utilizatorii umani. Pentru că cei felini nu au putut decât să dea târcoale pachetului, mustăcind pofticioși.

Poți sta liniștit acum: pisica ta primește cea mai bună hrană. Un regim sănătos și echilibrat, care îi asigură vitalitatea naturală.

Încearcă-ne și n-o să te mai poți despărți de noi

Mars Petcare adaugă două noi produse la gama sa de mâncare pentru pisici Perfect Fit. Este vorba de două tipuri de mâncare uscată: Perfect Fit Natural Vitality cu Somon și Pește cu carnea albă și Perfect Fit Natural Vitality cu Pui și Curcan. Ambele sortimente sunt disponibile în pachete de 650 de grame, perfecte ca să-i servești pisicii tale o gustare de calitate în fiecare seară a săptămânii. (P)

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*