FRESH 0.0 – o bucurie deschide o alta!

A venit toamna, iar optimismul 100% răcoritor este încă aici! Cu FRESH 0.0, mixul de suc de fructe cu bere 0.0% alcool, o bucurie deschide o alta: bucuria verii deschide bucuria tomnei, unul dintre cele mai frumoase anotimpuri pentru plimbări sau drumeții pe munte, alături de familie și prieteni.

Așa că nu stați prea mult pe gânduri și începeți planificarea excursiilor de toamnă, pentru a vă bucura de natură și de un Fresh, alături de cei dragi.

Disponibil în două sortimente inedite – cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine, FRESH 0.0 îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool.

Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei – la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

“Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta”, a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml. (P)

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*