Vacanța ta de 1 Decembrie este la cinema!

Anul acesta sărbătoriile de Sf. Andrei și 1 Decembrie îți oferă posibilitatea unei mini vacanțe… iar odată cu această escapadă minunată pe care ți-o poți face cadou, nu mai puțin de 5 premiere-eveniment ajung în cinematografe. Ce ai putea să îți dorești mai mult? Poate ocazia de a câștiga și niște premii cool? Așa credem și noi!

Dacă nu pleci din oraș sau din țară, la cinema ai, fără îndoială, asigurată vacanța aventuroasă, magică sau relaxantă pe care ți-o dorești. Cinema City îți oferă ocazia ideală de a te deconecta evadând în universul unor povești cinematografice extraordinare… și te echipează corespunzător pentru a le savura mai bine. Cum? Participă la concursul Cinema City în perioada 26 noiembrie- 5 decembrie și ai șansa să câștigi aceste premii inspirate:

Așadar, între 26 noiembrie și 5 decembrie, hai cu noi la film… pentru a te bucura de cinci pelicule pe care numai la cinema le poți aprecia emoțional, vizual și auditiv la adevărata lor valoare, așa cum le-au imaginat creatorii lor.

#1 CASA GUCCI

Iată un film care se află pe lista scurtă a fashionistelor, dar și pe placul celor care adoră un thriller decadent. Întins pe trei decenii încărcate cu dragoste, trădare, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control. Din distribuție fac parte unii dintre cei mai hot actori ai momentului, precum Lady Gaga, Adam Driver și Jared Leto, iar filmul a stârnit deja o sumedenie de controverse printre cinefili și iubitori de modă deopotrivă.

Cumpără bilet pentru CASA GUCCIpe CinemaCity.

#2 ENCANTO

Acțiunea din această nouă producție Disney are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare are propriile sale puteri magice: schimbarea formei, creșterea plantelor, super-forța… Chiar și casa în care locuiesc aceștia este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi. Între atâtea personaje încărcate de magie, cea mai specială este, totuși, Mirabel, singura membră a familiei care – un lucru atât de frustrant pentru ea! – nu are posedă astfel de puteri.

Cumpără bilet pentru ENCANTOpe CinemaCity.

#3 RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY

Este cel mai nou film din binecunoscuta serie Resident Evil, iar scenariul se inspiră din jocul care a scris istorie, fiind alegerea perfectă pentru gamerii înfocați. Acțiunea, pe scurt: cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. Dar odată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella Corporation… asta dacă vor să mai prindă răsăritul.

Cumpără bilet pentru RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITYpe CinemaCity.

#4 UN TRIOMPHE / SUCCES DE PUBLIC

Comedie spumoasă, incomodă, inspirată din fapte reale, pe care cinefilii au avut ocazia să o vizioneze anul acesta la Festivalul de Film Transilvania. Etienne, un actor adesea șomer, dar cu o personalitate carismatică, înființează un atelier de teatru în pușcărie, unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă Așteptându-l pe Godot. Repetițiile merg bine, umorul natural al trupei cucerește publicul și totul pare a fi un mare succes. Până în ziua în care urmează să dea lovitura la marea premieră de la Paris.

Cumpără bilet pentru SUCCES DE PUBLIC, pe CinemaCity.

#5 VÂNĂTORII DE FANTOME: MOȘTENIREA

Fapt curios, această nouă producție din celebra serie Ghostbusters este regizată de Jason Reitman, fiul regizorului Ivan Reitman, care are în portofoliu primele două filme din această saga cu fantome, respectiv Ghostbusters (1984) și Ghostbusters 2 (1989). La ce să te aștepți, pe scurt? După ce se mută într-un orășel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

Cumpără bilet pentru VÂNĂTORII DE FANTOME: MOȘTERNIREA, pe CinemaCity.

Foto: iStock.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Vacanța ta de 1 Decembrie este la cinema! – Info Ciorogarla

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*