Abonează-te la revista National Geographic cu până la 20% reducere!

abonamente National Geographic

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei National Geographic cu doar 144 lei și 6 ediții cu 77 lei.

Revistă dedicată științei, explorărilor și aventurii, conectează curioșii de pe întreaga planetă, ajutându-i să-și împlinească visele.

Le dă posibilitatea celor mai străluciți cercetători, exploratori și jurnaliști să ne prezinte poveștile, descoperirile și aventurile lor, ca să înțelegem mai bine lumea în care trăim și să avem o șansă în plus de a învăța și a crește permanent.

Abonamentele se livrează cu Poșta Româna și doar pe teritoriul României.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*