Aboneaza-te pe un an la revista National Geographic!

Pachete de abonare

IMPORTANT!

CASTIGATORII PREMIILOR DIN CAMPANIA DE ABONAMENTE NATIONAL GEOGRAPHIC VOR FI ANUNTATI PE WWW.NATGEO.RO LA DATA DE 16 MARTIE 2012, PRECUM SI IN EDITIA DE APRILIE A REVISTEI NATIONAL GEOGRAPHIC. DIPLOMELE DE MEMBRU NATIONAL GEOGRAPHIC SOCIETY SI HARTA LUMII VOR FI TRIMISE ABONATILOR PANA LA DATA DE 31 MARTIE 2012.

PRIMESTI CADOU HARTA LUMII – EDITIE SPECIALA DE COLECTIE NATIONAL GEOGRAPHIC si DIPLOMA DE MEMBRU NG SOCIETY!

IN PLUS, POTI CÂSTIGA PREMII IN VALOARE TOTALA DE 15.000 EURO.

Campania se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2011-15 februarie 2012.

 

PREMIILE:

3 CROAZIERE

Royal Caribbean International® in Marea Mediterana

Liberty At Sea

Compania de croaziere Royal Caribbean International®, prin reprezentantul sau exclusiv in România, firma World Travel, ofera ca premiu 3 croaziere de 7 nopti in Marea Mediterana, cu plecare din Civitavecchia (lânga Roma), in cabina dubla interioara pentru 2 persoane, in perioada mai 2012-octombrie 2012. Royal Caribbean International®, cu o flota de 22 de vase, recunoscuta pentru ingeniozitate si calitatea serviciilor, opereaza la nivel global itinerare in peste 250 de destinatii, pe toate continentele, in toate anotimpurile. Pentru rezervari, contactati agentia World Travel.
Adresa: Str. Dr. Felix 57, Et. 2, Sect. 1, Bucuresti;
Telefon: 031/403.50.60 / 61 / 62 / 63 / 64 / 65
E-mail: [email protected]; www.rccl.ro

Tarom

Compania TAROM da drept premiu cele 6 bilete de avion pe ruta Bucuresti – Roma – Bucuresti aferente croazierelor pe Marea Mediterana oferite de Royal Caribbean International.
Transportatorul din România detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 23 de aeronave, si deserveste 57 de destinatii, operând catre tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Calitatea serviciilor si profesionalismul sunt cele mai importante principii care ghideaza compania inca din 1954.
Pentru rezervari sau informatii: www.tarom.ro
Call Center TAROM: 021/303.44.00, 021/303.44.44.
Program: luni-vineri: 8:00-20:00, sâmbata: 8:00-13:00.

Logo Royal Caribbean

Logo Tarom

 

3 SOLUTII HP

Imprimanta HP ENVY 110 e-All-in-One + HP Pavilion dv6, cu Beats Audio

30 POSTERE

pe aluminiu – Dibond 50×75 cm

HP

Imprimanta HP ENVY 110 e-All-in-One
Un design exclusivist pentru un echipament multifunctional inovator care benefi ciaza de functionalitati revolutionare, doar la o simpla atingere; imprimare la distanta de pe orice dispozitiv mobil, ecran color tactil cu gesturi, conectare web la aplicatii interactive. (Cel mai mic multifunctional cu jet de cernela 4:1 imprima, copiaza, scaneaza si trimite  fax & imprima fotografii la o calitate impresionanta, ca intr-un laborator foto. Cu grija pentru mediul inconjurator, nu contine deloc plastic.)
HP Pavilion dv6, cu Beats Audio
Are cea mai recenta tehnologie de procesare quad-core, placa grafi ca distincta de calitate profesiona-la, system Beats Audio cu patru difuzoare, afi saj HD stralucitor sI un sunet viu si clar – toate intr-un design subtire, curat, cu un sasiu din aluminiu si tastatura de tip insula. Putere de procesare mai mare cu tehnologia Intel si AMD, stocare de pâna la 1 TB spatiu pe unitatea de disc.

Photo4Ever

Fotografiile tale merita sa primeasca un stil elegant, unic!
Acceseaza www.foto4ever.ro, descarca gratuit softul Foto4ever Fotolumea mea, selecteaza-ti fotografi ile cele mai frumoase, asortate cu texte sugestive si elemente de design adecvate, si vei avea (cât ai zice Foto4ever Fotolumea mea – corect) un poster unic, special pentru camera ta. Fotografiile digitale se proceseaza in stil profesional pe hârtie fotografi ca si se ataseaza pe o placa dintr-un material foarte usor, compus dintr-un strat de plastic si doua de aluminiu.
www.foto4ever.ro – la noi, amintirile dumneavoastra prind viata.

HP Logo

Campania este aplicabila doar pentru abonamentele pe un an la revista National Geographic Romania, in valoare de 100 lei sau 135 lei, incheiate  in perioada 1 noiembrie 2011 – 15 februarie 2012 si platite conform sectiunii “Cum te abonezi” detaliata  mai sus.

In conformitate cu preverile art 10 alin 3 din Regulament, Organizatorul va modifica art 3 astfel:
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 noiembrie 2011 si se va incheia la data de 15 februarie 2012. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 15 februarie 2012. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.”

Vezi Regulamentul Campaniei de Abonamente National Geographic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*