IUBESC VINUL ROMÂNESC – Invitație la degustări!

 

 

Participă la Gala Vinului Nou și Vechi, cu degustări și vinuri alese, într-o ambianță elegantă

În această toamnă, VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului continuă Campania IUBESC VINUL ROMÂNESC prin Gala Vinului Nou și Vechi și invită producătorii de vin, cu degustări, între orele 17:00-22:00, în zilele de 21, 22 și 23 octombrie 2015.

Locația este centrul de afaceri Green Gate-Ambery Hall Lights, un spațiu deosebit pentru afacerea dumneavoastră, în vecinătatea Hotelului Marriot și a Palatului Parlamentului.

Pasionații, iubitorii de vin, profesioniștii sunt așteptați pe parcursul a trei seri minunate să își delecteze papilele gustative cu aproape 200 de vinuri de calitate, provenite din toate regiunile viticole ale României.

Aceste degustări vor găzdui un număr mare de vizitatori, ambasadori, oameni de afaceri/execuție, din țară și străinătate, din diverse medii precum software, IT, media, real estate, menționând că pragul acestei clădiri este trecut zilnic de minimum 1.500 de persoane.

Intrarea se va face pe baza unui bilet în valoare de 25 lei, ce va include un pahar de degustare pentru vin și participarea la tombolă.

Vă așteptăm cu drag!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*