Parteneriat de succes Sensiblu – L’Oreal

Parteneriat de success Sensiblu - L’Oreal

Sensiblu si L’Oreal Paris te ajuta sa intampini sezonul rece cu un ten frumos si protejat.

L’Oreal Paris si Sensiblu au initiat un parteneriat pentru frumusetea si sanatatea acelora dintre noi care vrem sa ne bucuram de un ten frumos, hidratat si protejat, indiferent de vreme.

Noua gama L’Oreal Paris Nutri-Gold dedicata ingrijirii tenului in sezonul rece a fost lansata in Sensiblu AFI Cotroceni din Bucuresti si este disponibila din luna septembrie in toate farmaciile Sensiblu.

„Prin parteneriatul cu L’Oreal Paris, oferim clientelor noastre o gama tot mai larga de solutii pentru frumusetea tenului, precum si consiliere de specialitate, un serviciu valoros si apreciat de persoanele preocupate de inovatiile in domeniul ingrijirii si sanatatii,” spune Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

Parteneriat de success Sensiblu - L’Oreal

In cei 15 ani de dezvoltare, Sensiblu a inclus inovatia centrata pe oameni in ADN-ul brandului sau si a impus o viziune moderna si inovatoare in retailul farmaceutic: de la farmacia cu ghiseu la farmacia deschisa dedicata sanatatii si frumusetii (prima in 1997) si ulterior la conceptul de farmacie adaptata nevoilor si profilului clientilor in 2008.
Personalul bine pregatit, consilierea de specialitate, comunicarea directa si prietenoasa cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare si educare, experienta placuta de cumparare intr-un mediu prietenos si implicarea sociala sunt atributele care definesc Sensiblu si argumentele pentru care L’Oreal Paris a ales sa lanseze noua gama Nutri-Gold intr-una din farmaciile Sensiblu.

Sensiblu este de 15 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor peste 400 de farmacii, este imbinarea solutiilor pentru o viata sanatoasa si acelor pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*