National Geographic Romania Photo Contest 2015

Participă la un concurs de fotografie de elită și îți poți vedea imaginile tipărite în revista National Geographic România.

Explorăm lumea cu aparatele foto aproape de la inventarea dagherotipului, în anii 1830. Și am ajuns departe, într-un prezent cvasiorwellian, plin de aparate foto veșnic gata să se declanșeze.

Dar și azi, când milioane de noi poze apar în fiecare minut și momentele rămase neimortalizate riscă să ajungă pe lista speciilor periclitate, fotografiile National Geographic rămân excepționale, iar fotografii noștri – fericiții posesori ai unor joburi de vis.

Pentru că fotografia are puterea să ne transporte în alte lumi, vrem să vedem lumea prin obiectivul tău! Participă la Concursul de fotografie 2015 organizat de National Geographic România.

Fotografiile premiate la fiecare categorie vor fi publicate în ediția de noiembrie a revistei și expuse într-un vernisaj național.

National Geographic Romania Photo Contest 2015, cel mai mare și mai prestigios concurs de fotografie din România, este inspirat din competiția International Photography Contest realizată de National Geographic Society.

Găsești categoriile, regulamentul și formularul de înscriere https://photocontest2015.natgeo.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*