Coperta National Geographic prinde viață în realitatea augmentată

Prima copertă National Geographic în realitate augmentată îți aduce Pământul direct în sufragerie și te poartă prin 12 orașe de pe glob, unde poți să vezi cum va fi clima peste 50 de ani.


Pe 22 aprilie aniversăm Ziua Pământului, așa că am creat prima copertă National Geographic în realitate augmentată, care ilustrează în mod interactiv o perspectivă prudentă asupra schimbărilor climatice. Mai precis, utilizatorii pot vedea datele climatice în 12 orașe de pe glob și înțelege cum va fi clima acolo peste 50 de ani.

Cum funcționează

Pentru a accesa această experiență de realitate augmentată deschide filtrele Instagram de pe telefon, glisează spre dreapta până când ajungi la funcția de căutare.

Aici, cauți filtrul What the world will feel like in 2070. Accesează filtrul și vei vedea o versiune digitală a copertei National Geographic, căreia îi poți controla dimensiunea în funcție de cum dorești. Fă click copertă și ai lansat aplicația.

Globul pământesc se ridică din copertă direct în sufrageria ta. Plimbă-te în jurul lui, în timp ce se rotește pentru că este un model 3D și îl poți explora din toate părțile.

Fă click pe unul din punctele galbene (care reprezintă 12 orașe) de pe glob pentru a vedea datele climatice actuale și de peste 50 de ani pentru orașul respectiv. Apoi, vei vedea o linie care unește acel oraș cu un altul de pe glob, care va avea același climat peste 50 de ani. De exemplu, în 2070, în Los Angeles clima va fi similară cu cea din prezent din în provincia Quezzanne, în Maroc. Pentru unele locații nu este trasă nicio linie, deoarece în prezent nu există o locație pe planetă care să aibă corespondent climatic peste 50 de ani.

Dacă citești acest articol de pe telefon, accesează filtrul de realitate augumentată direct de aici.

Citește și

Ce viitor are planeta?

Avanpremieră NG aprilie 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*