Foto: naturepl.com/Frei/Arco/WWF-Canon

Ce preț mai punem pe caviarul românesc?

June 20, 2013 National Geographic 0

Caviarul trezește instincte pavloviene, fantezii culinare, indică vreo ocazie specială și atentează la o porție consistentă din bugetul pentru hrană. Cât știm însă despre soarta caviarului românesc și a prețioaselor specii de sturion care-l furnizează?

[…]

Foto Thomas Dan/Mediafax

Ziua deşertificării

June 17, 2013 Domnica Macri 0

Faptul că noi, locuitorii Planetei Albastre am putea avea  probleme cu apa este aparent de neconceput. Dar să nu uităm că doar 2,5% din apa Terrei nu este sărată. Iar din apa dulce, numai ceva mai mult de o treime nu este îngheţată.

[…]

Foto: Helmut Ignat

La mirese

January 24, 2013 National Geographic 0

În ultimele zile au fost omorâte mai multe lebede dintre cele care și-au găsit un refugiu de iarnă pe litoral, în dreptul stațiunii Costinești.

[…]

1 3 4 5