Termeni si conditii

1. Conditii Generale
Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

(i) UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.
Burda Media Bucuresti S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.
Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

(ii) Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.natgeo.ro, denumit in continuare in acest document „natgeo.ro”, este un produs al S.C. Burda Media Bucuresti S.R.L. (denumit in continuare in acest document „Burda Media Bucuresti”).
Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Burda Media Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

(iii) Continutul natgeo.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul natgeo.ro. Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat informatiile care au stat la baza informatiilor publicate in cadrul natgeo.ro sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu natgeo.ro.

(iv) Echipa natgeo.ro face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, natgeo.ro si Burda Media Bucuresti nu pot garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului natgeo.ro sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu natgeo.ro.

(v) Burda Media Bucuresti si natgeo.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. natgeo.ro si Burda Media Bucuresti nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de natgeo.ro.

Burda Media Bucuresti si natgeo.ro nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe natgeo.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Burda Media Bucuresti sau natgeo.ro.

(vi) Fiecare utilizator al natgeo.ro este de acord ca, la cererea Burda Media Bucuresti, sa exonereze de raspundere natgeo.ro si Burda Media Bucuresti pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.


2. Proprietatea intelectuala
Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca natgeo.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul natgeo.ro au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre Burda Media Bucuresti si alte organizatii si persoane prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a Burda Media Bucuresti si a altor organizatii sau persoane (dupa caz).

Continutul si designul natgeo.ro, precum si orice alt material avand legatura cu natgeo.ro trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre execalu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin Burda Media Bucuresti si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului natgeo.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea Burda Media Bucuresti.. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui natgeo.ro sau Burda Media Bucuresti sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele natgeo.ro sau Burda Media Bucuresti fara aprobarea scrisa prealabila a Burda Media Bucuresti.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta natgeo.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre natgeo.ro sau Burda Media Bucuresti, recunoasteti Burda Media Bucuresti dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca: (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. Burda Media Bucuresti si natgeo.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.


3. Utilizarea continutului „www.natgeo.ro”
Este interzisa utilizarea natgeo.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul natgeo.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al natgeo.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul natgeo.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru natgeo.ro.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a natgeo.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Continutul natgeo.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a natgeo.ro:
a) este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza natgeo.ro si nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
b) permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre Burda Media Bucuresti si natgeo.ro si publicate prin intermediul natgeo.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de Burda Media Bucuresti si natgeo.ro. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
c) nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului natgeo.ro. Fac exceptie cazurile in care Burda Media Bucuresti acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati Burda Media Bucuresti folosind informatiile afisate in pagina de contact.

Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul natgeo.ro sau sub numele natgeo.ro fara acceptul scris prealabil al Burda Media Bucuresti, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea natgeo.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea natgeo.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al natgeo.ro catre terte parti.

Este interzisa utilizarea numelui natgeo.ro si a Burda Media Bucuresti precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul natgeo.ro in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii Burda Media Bucuresti sau natgeo.ro.

Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al Burda Media Bucuresti.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*